Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czja1324657

jak sie masturbowac ?? pomocy

Polecane posty

Gość czja1324657

Czes mam kłopot mam 17 lat dostałam pod choinke od chłopaka wibrator i boję sie go uzyc czy jesli ktos juz robił takie rzeczy to moze mi powie czy jest to bespieczne

Gość vdsvdsvds
gratulujemy,wygrałaś I nagrodę na najdurniejszy tip na kafe

Gość czja1324657
Nie śmiejcie się ze mnie tylko powiedzcie do czego służy wibrator!

Gość aaha
Witam Nie zadaję pytania na erotycznym bo zależy mi na "medycznej" odpowiedzi Jestem dziewicą (albo i nie jak się zaraz okaże). masturbowałam się ostatnio wibratorem o grubości 2-2,5cm (lady finger). Wielokrotnie przedtem próbowałam wsuwać go do pochwy ale miałam wrażenie napotkania muru. Nie udawało się nawet na 1 cm. Wczoraj (przy użyciu środka nawilżającego) udało mi się wsunąć wibrator na gł. ok. 8 cm. Próbując wsunąć go głębiej czułam ból i opór Ból był ale nie było krwi. W chwili obecnej mogę wsunąć w każdej chwili wibrator na tę głębokość, ale nie jest to przyjemne. Czuję ból zwłaszcza przy przesuwaniu wibratora. Tak jakby bardzo silne tarcie. Oglądając wejście do pochwy widzę że w błonie jest ok 1cm otwór - przedtem go nie było. Czy wibrator przerwał błonę całkowicie czy tylko ją naciągnął? Czy obecny ból jest spowodowany brakiem podniecenia i rozlużnienia mięśni, czy to wciąż ta cholerna błona. Jak to będzie przy prawdziwym seksie??? SKoro teraz wibrator w pochwie nie sprawia mi żadnej przyjemności?