teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Uśmiałam sie strasznie :D :D :D http://archi.inos.int.pl/db/item286148416_1.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Styczeń 8, 2008 :D:D:D:D:D:D Szczere do bólu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co tam auto Napisano Styczeń 8, 2008 ja bym tego mężczyznę chciała poznać!! musi byc niebywale interesujący, a to poczucie humoru, wyobraźnia... zaraz sie zakocham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krufka cerwona Napisano Styczeń 8, 2008 zajebiste!! facet ma mega poczucie humoru i na dodatek dobry styl.. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kici-kici 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Cudne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 nooo koleś straśnie fajny musi być :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak go poznać Napisano Styczeń 8, 2008 ???????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 chciałam do niego maila wysłać ale mi wyskoczyło, że strona przedmiotu zablokowana czy jakoś tak :P za przekleństwa pewnie :O :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natia 0 Napisano Styczeń 8, 2008 E dupeczki :D czesc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natia 0 Napisano Styczeń 8, 2008 na DUPECZKI tez jest cenzura :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Natuś kopę lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 8, 2008 haha...po takim opisie to mu nikt go nie kupi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 8, 2008 teoria---> a co chciałaś do niego napisać :P:P;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Yhy a , ze się zakochałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Styczeń 8, 2008 rewelacja !!! szczery i nie owija w bawełnę !! gratuluje trafności opisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Bujdetta mój ci on :P pierwsza byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 8, 2008 teoria---> aha ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia123456 0 Napisano Styczeń 8, 2008 aaaaaaaa hahahah Koleś pobił wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak go poznać Napisano Styczeń 8, 2008 bijemy sie laski? :D:D ale na gołe klaty, co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 żadnego dzielenia i żadnych bójek mój i koniec :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 8, 2008 po lekkiej modyfikacji moge wrzucic taki opis pod pewne auto ktore mam do sprzedania:D swietne i szczere;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak go poznać Napisano Styczeń 8, 2008 żaden twój, zobaczymy którą wybierze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 8, 2008 phi nawet sekundy sie zastanawiał nie będzie :P :D chyba, że Wy to te \"pasztety marznące przed dyskoteką\" :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak zareklamowalyscie Napisano Styczeń 8, 2008 a ja sie nie zakochalam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiam zapach Napisano Styczeń 9, 2008 bo to było zauroczenie z mojej strony, teraz juz się z tym przespałam i go rzucam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 9, 2008 mi już też przeszło trochę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola 19761 Napisano Styczeń 9, 2008 A ja napisałam do niego E-mayla i wysłalam mu linka aby sobie przeczytal to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Styczeń 9, 2008 ja też maila wysłałam z Allegro ale nie wiem czy dojdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariola19761 Napisano Styczeń 9, 2008 napewno dojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach