Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizacz Lizaczny

Lizanie cipkki

Polecane posty

Gość Kozak Rolnik
Płodozmian to pojęcie z ROlnictwa, chyba cos sie pojebalo kolezance

Gość amoże
Dobre lizanie nie jest złe. Ale jak wchodzi we mnie taki słodziutki kawałek to też nie narzeeeeekam.Dwa w jednym jestem za.

Gość i ja...
ja tez uwielbiam lizac, ale moja kobieta za tym cos nie przepada... zadna jak dotad nie narzekala, a wrecz wychwalala... pytam sie jej czy cos zle robie, ale mowi ze poprostu nie ma ochoty, chcialbym zeby mi wytlumaczyla gdzie ja piescic, ale ona nie daje sie piescic! ...wiec jak mami wytlumaczyc. uwielbiam lizac kobitki tam na dole i chyba mam podobne podejscie jak pan z pierwszego posta :D

Płodozmian w znaczeniu , zmiana rotacja( w ty przypadku sposobów uprawiania seksu, raz to raz to) Aż tak bardzo trzeba Wam tłumaczyć :p

Gość Krzysiek28
he, ja tak samo lubię lizać moje partnerki, uwielbiam przystrzyżone cipki, dla mnie seks przed którym nie było lizania to nie seks, uwielbiam te soczki i w ogóle, kręci mnie to dość ostro, z moja partnerka kiedyś było ok, teraz coś ostatnio zaczęła robić z tego problemy i jak sie pytam co się dziej, to odpowiada ze nie ma ochoty i seks tak, ale bez lizanka :( pytam czy jej nie jest dobrze gdy ja pieszczę, to odpowiada, ze tak teraz nie chce.... ja wtedy nie wiem co sie dzieje, żeby była nie świeza to rozumiem, ale zawsze jest czyściutka i pięknie wygolona normalnie rewelka... a gości co nie lubią pieścić Naszych Dam jezykiem to dziwni jesteście... Pozdrawiam

do krzyśka nie przyszło ci do głowy że może jednak nie umiesz tego zrobić dobrze? odróżniasz poszczegulne części zewnętrznych narządów rodnych kobiety? a może poprostu miała przesyt? nawet facet nie samym lodem żyje...

Gość wyliżę bardzo chętnie
Ja chętnie bym wylizał jakąś soczystą Cipkę.......ale niestety nie mam chętnej.......znajdzie się tutaj jakaś może? mam 20 lat...........POZDRAWIAM! torpeda1@o2.pl

Gość jakaja........
popatrz dobrzetam zuza topik załozyla ,taka chetna ,lec bo ci jaz przed nosa ;) sprzatna

Gość FOXY LADY
Torpeda..ja dam ci wylizac moja sliczna cipke..jak mi jeszcze pokazesz swoja torpede...

Gość Mi też się ochoty narobiło...
czytajac o tym lizaniu... chętnie oddam swoją w dobre hmmm usta... ;) soczysta, i podobno slodziutka :P

Gość Napalniec
z chęcią wyliże twoją słodziutką. Ja też uwielbiam robić kobietą minete. Super sprawa!!

Gość cipka wilgotna
woliz mi odbyt zboczona suko!!!!!!!!!

Gość junker
często to robie żonie

Gość junker1
teraz siedze w pracy ale już myśle jak to jej zrobie wieczorem

Gość fujara jak sie patrzy
zawsze liżę i gmeram językiem. Uwielbiam jak moja kobieta ściska mi głowę udami z rozkoszy :) A ostatnio to wypróbowaliśmi lizanko z jednoczesną penetracją rozgrzanym dildo. Moja kobieta odleciała, a ja się tak napaliłem, że o mało co jej nie rozerwałem swoim wyprężonym kutasem. Rżnąłem tak, że aż przy każdym pchnięciu się przesuwała o kilka centymetrów. Dobrze że łózko miało poręcz bo by spadła na podłogę.

Gość Taki jeden ziom :P
lizanie?? co to za pieprzenie?

Gość blueshit
Lizak ogromnie lizać lubił, wyrażał mniemanie, że mineta o wiele przewyższa j*banie, K*tas zmysł dotyku jedynie posiada, Język zaś smakiem prócz dotyku włada, Poza tym wszystkie zmysły - z wyłączeniem słuchu spełniają pewną rolę kiedy język w ruchu, Na przykład podniebienie.... ...a i wzrok się raczy, tym czego ślepy k*tas nie zobaczy ;)