Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanko

Dziewczyny ile macie objetosci w biuscie

Polecane posty

Gość za duży bez jaj
a dlaczego masz tak dużo pod biustem??? normalnie też masz aż tyle? chodzi mi o okres sprzed ciąży

Gość dziś wyjątkowo anonimowo
tu masz rację, każdy jest inny. Jesli chce się szukać wskazówek, to najlepiej patrzeć na kobiety w swojej rodzinie. Takie rzeczy często są uzależnione od genów. Ale przemienne prysznice, masaż szorstką rękawicą, dobry krem i ćwiczenia potrzebne są każdej ;) No i dobry biustonosz. Dobranoc, biuściaste :D

nie, no nie gniewaj się, ale to raczej pod biustem "troszkę" za dużo :p mój biust nigdy testu ołówkowego nie przeszedł :p (70 H) w ciąży i podczas karmienia 75 G... szykuję się by obciąc, to cholerstwo ciężkie :o swoje zrobił 4 dzieci wykarmiona :p

ups, gruby misiu... no fakt, taki skarb może ciążyć :O

Gość takie mam pytanko
niewiem czemu tak duzo pod biustem , nie mam pojecia zawsze myslałam ze jak biust duzy to i pod tez jest duzo ale jak narazie to jestem pzred @

przed @ nabierasz wody jak gąbka, zmierz się w 2-3 dniu cyklu ;)

Gość za duży bez jaj
no właśnie raczej jest odwrotnie:D gdy mało pod biustem i duzo w obwodzie, to wtedy piersi są okazałe choć oczywiście u kobiet otyych ze sporym obwodem pod zdarzają sie też wielkie piersi, ale to już zdecydowanie tłuszcz

Gość takie mam pytanko
a jak sie nic nie zmieni, to co ja biedna poczne jestem zalamana , tak sobie tłumaczyłam ze jest jeszcze okej a jak to diabelstwo zmniejszyc , sa jakies cwiczenia

Gość za duży bez jaj
zmniejszyć? ale co Ty chcesz zmniejszać? przecież biust masz nieduży a w ogóle to jakich jestes gabarytów? ile masz wzrostu i ile ważysz?

Gość takie mam pytanko
waze 68kg a mierze jakies 164-165, sama niewiem dokladnie ale waga sie zgadza

Gość takie mam pytanko
67 kg tez waga wskazuje

wszystkie ćwiczenia kształtujące talię, są też dobre na wysmuklenie pod biustem, hula-hoop, wszelkie skrętoskłony, w klęku -siad raz po prawej, raz po lewej stronie ud :)

Gość za duży bez jaj
ano własnie, to raczej sporo jak na ten wzrost i w sumie przy teh wadze taki mały biust, to trochę dziwne a biodra masz duże? moze jesteś typem gruszki tylko, że aż tyle pod biustem, naprawdę sporo zeby cos zmienić musiałabyś zwyczajnie schudnąć

Gość takie mam pytanko
to co za duzo waze , kuzwa a jednak :( :( :( :( załamana jestem , zaraz sie zastrzele ,, szok moze jestem troche wyzsza ale napewno nie nizsza

Hmm w ciąży i jak karmiłam osiągnęłam 108 cm w obwodzie a teraz mam jakieś 93 cm. Ale jak miałam takie wielkie, ogromne cyce to się padkudnie czułam :o Teraz mam zależy od firmy albo C albo D. Teraz jest dobrze ;)

Gość za duży bez jaj
myślę, że gdybyś tak z 10 kilo zrzuciła to będzie ok:)

ale chociaż przy Twoich proporcjach, pewnie łatwiej Ci kupić coś gotowego ;) ja mam w biuście ponad setkę jestem odrobinę wyższa (167) ważę 62 kg i co? dól 38-40 natomiast góra? 42-44 :o i to,jak coś pasuje w biuście......... to lata i powiewa wokół brzucha! wściec się można

Gość takie mam pytanko
10 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jak , tyle kilosów zrzucic nie no ,, jednak wezme ten sznurek i sie powiesze

Gość za duży bez jaj
ej no co TY??????????????????????? tyle czasu było Ci dobrze ze sobą, a teraz chcesz się wieszać?;) jak dobrze się czujesz ze swoją wagą i zawsze tak ważyłaś, to bez sensu, nie odchudzaj się:)

Gość takie mam pytanko
tak szczerze :) to przydałoby sie zrzucic nawet nie 10 a 5 ale przydałoby sie ale jak jak cwiczyc mi sie nie chce , kuzwaaaa :D nie dosc ze cycki mi sie wydają za duze to jeszcze sie okazuje ze za gruba jestem

Gość takie mam pytanko
na jakie diety to jakas stronka gruby misiu

Gość za duży bez jaj
wiesz, to zależy od tego jaką masz budowę, bo jeśli masz tzw. mocną czyli ciężkie, grube kości to już jak zrzucisz 10 kg będziesz wyglądać szczupło natomiast jeśli masz budowę drobną, to dopiero po zrzuceniu 20 kg będziesz wyglądać, że tak powiem jak "laska";)

Gość takie mam pytanko
no wlasnie ja zawsze mialam drobną budowe , kiedy to ja wazylam duzo mniej

Gość za duży bez jaj
no to skoro masz drobną budowę i kiedyś ważyłaś mniej to dlaczego jestes zaskoczona, że mówię Ci iż jesteś nieco przy kości? chyba sama wiesz o tym najlepiej;) jeśli chcesz wyglądać szczupło przy swoim wzroście i mówisz, że masz drobną budowę, to myślę, że max dla Ciebie to jakieś 52 kg