Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udyjsh

czy Lena to popularne imie?

Polecane posty

Gość udyjsh

chcialabym tak nazwac corke, ale boje sie, ze ostatnio to imie jest dosc oklepane. co myslicie?

Gość kochałam męża
Byłam ostatnio w przychodni i była babka z blizniakami,dziewczynka -Lena, chłopczyk - Witek. Lena i Witek- "Na dobre i na złe" ;-)

nie znam żadnej Leny. Imie bardzo fajne. Mnie się podoba :D

Gość wstaw symbol
raczej nie :) sliczne imie tak samo jak Nela :)

Ładne, ale ostatnio bardzo popularne. Zwracam na nie uwagę, bo mam Lenę w rodzinie. Jest dużo dziewczynek o tym imieniu. Ale ładne :)

imię bardzo mi się podoba i choć ostatnio pojawia się coraz częściej to oklepane jeszcze nie jest

Gość bardzo ladne

Gość Lena 81
Cześć, ja mam na imę Lena, wydaje mi się że, to imię nie jest oklepane, wręcz przeciwnie często zdarza mi słyszeć, że ludzie pierwszy raz spotykją się z tym imieniem. Kiedyś nie lubiłam swojego imienia ale teraz podoba mi się.

Gość Chłopa wam trzeba kobiety
na magdalene tez mowia lena

Gość Bardzo bardzo ciekawe
A co za różnica czy popuilarne czy nie. Boshhhh, ludzie czym Wy sie kierujecie przy wyborze imion? Tym co ludzie o Was powiedzą? gratuluje...

Gość krarara
mi sie podoba Lena,emilka, Inez

synowi zawsze chciałam dać na imię Gniewko lub Mieszko bardzo lubie starosłowiańskie imiona i uważam że nie są wyświechtane

zabulenka znam małego Mieszka :D:D:D Niestety fatalne zestawienie imienia z nazwiskiem ale samo imie fajne :)

Gość lena to nie jest oklelapne
imie teraz jest moda na julki, marysie i zuzie, oczywsicie nikole (?), mysle, ze lena to fajne imie. a to chyba dobrze, ze nie chce sby dziecko mialo oklepane imie, nic przyjemnego w bycia kolejna anka czy kaska, bo z takiego rocznika pochodze.

lena masz racje. Ja troche zaluje ze nazwalam malą Marysia. Malych Maryś niestety teraz zatrzęsienie. Ale imie nadal bardzo mi się podoba no i chcielismy zrobic przyjemność babciom :)

Gość lena to nie jest oklelapne
mialas przynejmniej motyw w postaci babci jednej czy drugiej, pomysl o tych, ktorzy dali takie imie tylko dlatego ze jest modne :/

Gość A róbcie se co chcecie
Dokladnie, nie rozumiem takiego podejscia. Imie powinno cos znaczyc, a nie być modne.

Gość kaszka owocowa
zawsze jest tak ze w danym czasie jest moda na takie a nie inne imiona,imię lena zaczyna być teraz na topie,coraz czesciej spotykam ostatnio to imie:) a co myslicie o imieniu weronika?

Gość Lena 81
Weronika - ładne imię, moja siostrzenica tak się nazywa, często mówimy na nią Nisia, Niśka. Dla mnie nie ma znaczenia czy imię jest akurat "na topie" czy nie, mnie się podobło i podoba Kubuś i tak nazwałam swojego synka. W bloku gdzie mieszkam jest już dwóch , na 25 rodzin, nasz jest trzeci.

Nie znam żadnej Leny i żadna nowo narodzona dziewczynka, jaką znam nie nosi tego imienia. U mnie same Wiktorie, Julki i Zuzanny.

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Ostatnio coraz bardziej popularne... ostatnio coraz więcej Lenek się rodzi... A tak poza tematem to ta z Na dobre i na złe to Milena a Lena to zdrobnienie ;)

Gość u mnie malo popularne
Moja Lena jest jedyną Leną w przedszkolu i przynajmniej nie trzeba jej wołać po nazwisku.

Gość agus_sz
a Zosia tez jest teraz dosc popularne?? U nas z jednej i drugiej strony prababcie to byłu Zosie (oboje mamy sentyment do naszych prababć) i ucielibysmy komentarze naszych mam (bo pewnie kazda by to odnosila do swojej babci). Imie bardzo mi sie podoba, powaznie sie nad nim zastanawiam, tyle ze chyba ostatnio czesceij sie znim spotykam u malych dziewczynek.

Gość Lena1987Lena
Coraz częściej spotykam na swej drodze małe imienniczki, aczkolwiek zarówno w przedszkolu, szkole podstawowej i średniej byłam jedyną Leną :) Na studiach na roku też byłam jedyna. Często pytano mnie czy to "samodzielne" imię,czy może jakieś zdrobnienie. Mam teraz 26 lat i moje imię bardzo mi się podoba.

Gość gość
kojarzy się z Rosją, zawsze jaksłyszę to imię na kimś dorosłym to myślę że to Rosjanka albo pół Rosjanka. A samo imię mdłe, bez wyrazu i obmierzłe.

Gość gość
ja mam tak na imię ale mam już swoje lata czyli 3 z przodu i kiedyś było to mało spotykane imię a teraz to zatrzęsienie Lenek, Mai, Nikoli itp...