Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina pawlak

Chłopaki czy wy naprawde jestescie tacy głupi????

Polecane posty

Gość karolina pawlak

Ilu z was tak naprawde lubi miec kupe w buzi???? To co tu ostatnio czytam troche mnie przeraza...

Gość marko pollo
nie jestesmy wcale glupi tylko ze to o czym mowisz jest naprawde podniecajace i tak samo moglby ktos powiedziec ze jestes glupia bo ciagniesz lache :)

Gość marko pollo
Już we wczesnym dzieciństwie matka zawiązywała mi na głowie brudną pieluche dlatego mam miłe skojarzenia związane ze scatem:)

Gość marko pollo
codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu...

Gość STEFAN_88
kiedy mowie Polska... mam przed oczami przeniczny kłos wyrosły na tej ziemii... zaprzyjaznione boćki ktore przycupneły na mazurskiej chacie... widze bursztynowy świerząb....

Gość guziec
Ja mam takie małe pytanko... czy kiedykolwiek zrobili wam z dup jesien sredniowiecza??

Gość guziec
swinai z asasdfkastka;D

Gość guziec
...wali mi z dupy śledziem

Gość robiacasobiedobrze
o kurrrwa, ale mi nastrój poprawiliście :-D