Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka z dobrym mezem

Kochajmy dobrych facetów!

Polecane posty

Gość pianeczka22
_kWIATEK_ -----NIE JESTEM PUSTA ! Po prostu pole i te sprawy to nie moja bajka!!! Nie mogłabym tak.A nie wydaje mi się,żeby nagle zaczął robic cos zupełnie innego.

Gość mimovv
Zobaczymy, kiedy Wam sie znudzi ten dobry facet. Bo nastapi to predzej czy pozniej i znajdziecie sobie tego zlego

Ale ona tak na prawde ma racje... Nie mozna byc z kims tylko dlatego, że jest miły i dobry... Takie cechy są podstawą kolezenstwa, ale nie związku... Oraz - jesli ktos urodzil sie i wychowal w miescie, to trudno mu bedzie sie przeniesc na wies - to zupełnie normalne....

a wies ma tez duzo plusow - spokoj, otwarte przestrzenie, przyroda, lepsze powietrze niz w zasyfionych miastach itd

Kwiatek... Ale po co chciec? Po co zmieniac całe swoje życie, zmuszac sie do rzeczy, ktorych sie nie znosi tylko dlatego, że ktos tam jest miły i dobry? Takie akcje wykonuje sie z szalenczej milosci, ale nie w wyniku dobroci drugiej osoby

Gość pianeczka22
J abardzo lubie wieś.Lubię tam przebywać,kocham zwierzęta i to wszystko,ale żle bym sie czuła robiąc w polu całymi dniami.Mieszkam w malutkim miasteczku,ta wioska jest tuż obok. Juz wolałabym żeby on pracował ze mną,o tak,wtedy nie ma problemu.

"spokoj, otwarte przestrzenie, przyroda, lepsze powietrze niz w zasyfionych miastach" dla mnie to nie są zalety... na dodatek piszesz chyba o jakiejs wsi z pozytywistycznych powieści... Polska wieś to brud, smród, bezrobocie i zachlane miejscowe elementa pod jedynym we wsi sklepem... to jest wieś

"Musisz czuc do niego sympatie..pozwolic by zblizyl sie do Ciebie" od czegos trzeba zaczac, prawda? Gdyby ludzie zaczynali zwiazki od poznawania siebie - moze nie byloby tyle nieudanych par..

komiczne bo sie facet jej podoba, tak to przynajmniej rozumiem. a mnie sie wies podoba, przynajmniej tak sobie wyobrazam, moze jakbym popracowal tobym zmienil zdanie, nie wiem :P PS. ty to jednak troche fatalistyczny jestes - dobry facet zawsze dostaje u ciebie po dupie - od glupiej kobiety to dostanie, fakt ;)

Gość pokraka intelektualna

Gość mimovv
Ciekawe, czy ty bys bez problemu przeniosla sie z miasta do wsi :o

komiczne, tak jest w postpegeerowskich wsiach, oraz bardziej na wschodzie Polski tam gdzie wieksza ciemnota i niezaradnosc. sa ludzie na wsi ktorzy potrafia porzadnie zyc. dodatkowo teraz Unia pompuje w nich pieniadze, trzeba ich tylko nie przechlewac :P

Gość pianeczka22
komiczne -------- dokładnie tak ta wies wygląda jak opisałes.No niestety.... Owszem,są urocze łąki,pola ze zbożami jakimiś,ale przecież nie mogłabym tam spędzać całego wolnego czasu! Potrzebuję czegoś więcej. Nie można na siłę wmawiać sobie,że cos jest cudowne,wspaniałe jeśli się tego nie czuje.

Kwiatek - ale ja doskonale rozumiem, czemu kobiety nie lubią dobrych facetów... Dobry facet - ktos kogo okresla sie tym mianem to zazwyczaj jakas mameja, poczciwina, dla ktorego szczytem emocji i wzrostu adrenaliny jest przejechanie raz w roku na pomaranczowym swietle, ktory potrafi przez 3,5 godziny opowiadac o fascynującej budowie więźby dachowej w XIX wiecznej chacie itp... dobrz, tacy bardzo dobrzy faceci, to po prostu nudziarze

Gość pianeczka22
poza tym,ja nie jestem z żadnej metropolii ! Małe miasteczko,ale jednak miasteczko...

"tak jest w postpegeerowskich wsiach, oraz bardziej na wschodzie Polski tam gdzie wieksza ciemnota i niezaradnosc" Rodzina mojej byłej mieszkała we wsi po Łodzią... żadna postpegeerowska ani wschód i tam wlasnie tak było... Jak fure zostawiłem na noc to mi kamieniem przez ogrodzenie ktoś rzucił, bo zawiść gniotła wieśniaczków, że za ładna...

Ja jestem z Warszawy i za chińskiego boga nie przeprowadziłbym sie na wieś

Gość dojrzejesz i docenisz
o czym Wy rozmawiacie? :) Jak zwykle temat zszedł na manowce :D

Gość pokraka intelektualna
hej jestem facet zapieprzam na rodzię a żonka , za wzór pofdaje mi co kilka dni innego eaceta sram to umiem to co umiem i w tym jestem dobry i huj mnie obchodzi to że dziś chce prawnika a jutro muarza a ja wiem że bez kurew nie ma zdrady drogie panie ,,,,,,, to wy jesteście kurwami ..... i zgadzam się z opinią że są kurwy męskie ,,m,,,, nikt nie jest doskonaly ... i jak w wasazych wypowiedziach zauważę troszę obiektywizmu pewnie napiszę coś milszego pozdro

zdziwłbyś się komiczne, jaki fascynujący i seksowny moze być taki "nudziarz". Przynamniej ma w głowie poukładane, zasadami ise kieruje, a nie niedojrząły dupek egoista, który przy pierwszych objawach flaczenia połwoicy zacznie szukać nowych doznań, bo sma wciąz piękny i młody :)

Naprawde dobrzy faceci to sami nudziarze? Ehhh, Komiczne - nie znasz sie na ludziach.. Klasyfikujesz ich..przypinasz im łatke.. Ten dobry to dupa i koniec i kropka. :/

pokrak - każdy ma prtnera (zonę) n ajakiego zasługuje. jesteś znią, więc nie narzekaj :p

akurat Łódź i okolice to taki gnój jak na wschodzie. myslalem o zachodzie Polski i północy bardziej.

nudziarz nie moze być fascynujący, bo to po prostu zaprzeczenie istoty nudziarstwa.... Najlepsi są NORMALNI faceci... czyli tacy - nie źli ale i nie za dobrzy...

no, nareszcie sensowny wniosek, komiczne :). Celowo napisałam o fascynującym nudziarzu, bo sam zacząłeś przesadzać :p

Doskonale znam sie na ludziach i dlatego wlasnie nasłuchałem sie juz takich pierdoletów od wielu, wielu, wielu kobiet, jak to one uwielbiaja dobrych facetów.... a potem.... a potem było jak zwykle...

taki dobry, bardzo dobry facet na 99% zostanie olany... Ale na normalnego faceta z ikrą, wiekszosc kobiet poleci bez problemu...

te same objawy zauważam u mężczyzn niby pragną stablizacji, ciepłego domu i czułej mądrej żony. A potem wychodzi jak zwykle

seks seksem, a życie życiem. nie wiesz tego jeszcze? ;)