Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona ona

Dzisiaj obrona pracy-ktoś pocieszy??

Polecane posty

Gość wystraszona ona

Hej, znacie osoby które nie obroniły pracy? Mam nadzieję, że mnie nie zastrzelą pytaniem z innej beczki:o

Gość wystraszona ona
:)

Gość nie czas na pocieszanie
w dupę cie kopnąć trzeba :) kopniak ode mnie :D

Gość
nie znam :) sama broniłam się w grudniu i założyłam tutaj podobny topik, okazalo się, że obrona poszła bardzo gładko i naprawdę nie było się czym stresować

Gość lojoihuiho
nie ma sie czym denerwowac luzik

ja sie bronilam w listopadzie i uwierz mi, że to zwykła formalność:) do tego baaaaaaaaaaardzo miło sympatycznie i lajtowo, a całe studia były cholernie ciężkie i mało sympatyczne, więc była to miła niespodzianka, że tak sympatycznie było :)

Dołączam do grona pocieszających ;) Obrona to zwykła formalność. U mnie wszyscy zdali (no chyba, że ktoś się nie zjawił ;) ). Ja przeczytałam moją pracę dzień wcześniej ( no oczywiście wiedziałam o czym jest bo ją pisałam, ale nie wszystko pamiętałam) i nawet jak jakieś pytanie mi zadali na które nie znałam odpowiedzi to coś tam wydukałam w kilku zdaniach nie na temat :P i przepuścili

Gość wystraszona ona
hehe wielkie dzięki:) poprawiliście mi humor:) chyba się nie powinno dziękować więc nie dziękuję za kopniaka:D już dzisiaj jednego dostałam:D

spokojnie, nic się nie martw:) a pomyśl, że wieczorem już będziesz po wszystkim :D i będziesz...hm... wolnym człowiekiem :D:D:D lol a teraz sie nie stresuj, tylko pomyśl jak będziesz świętować :) trzymam kciuki :)

Gość YOYOYo
Jest takie powiedzenie Obrona to kwestia wyprasowania koszuli i wypastowania trzewików. Jeśli doszłaś do obrony to znaczy że jest ok. Będzie dobrze. Tylko wyprasuj dobrze koszulę.

Gość wystraszona ona
:D:D:D wielkie dzięki:D jesteście super:D a koszula już wyprasowana i zaraz zakładam ją na grzbiet:D

Gość wystraszona ona
a powiedzcie mi jeszcze czy ślisko jest na dworze bo chciałam założyc buty na obcasie ale nie chcę sobie nic złamac po drodze:D