Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weszłam pierwszy raz

ale ludzie tu mają dziwne posty

Polecane posty

Myślałam,że to forum z zapytaniami, informacjami a tu poprostu coś dziwnego jest: Co mogę kupić w Lidlu- idę pierwszy raz To idz i zobaczysz co mozna kupić, zalezy ile masz kasy i co ci potrzeba. Uprawiałam seks i nie mam okresu. No i co z tego? mamy ci jakoś pomóc? to idz do ginekologa. Jakiej farby uzyć bo mam łupiez. I my mamy ci poradzić. jedna uzywa loreala a inna Joanny a jeszcze inna preparaty X. Wypróbuj to się dowiedz. Wesprzyjcie mnie bo zdaję egzamin, I co mamy tu tłumem wejśc, głaskac cię i trzymac kciuki? Połowa z was nawet nie zna ciebie i ma cię gdzieś.Więc poco ten post? Mam biegunkę nie wiem od czego. A my mamy wiedzieć co ci jest? itp. pomijam te infantylne posty typu zjadłam własnie pyszną parówkę. Własnie zrobiłam kupe. idę zaraz z psem na spacer.

Gość symbol wstaw
pije herbatke i pozdrawiam oranzadke :) :o

teoretycznie forum jest od wymiany doświadczeń ale czy napewno sądzisz że jest od podopowiadania dlaczego dany osobnik ma bigunkę? naprawde tak sądzisz???? może przemyśl to jeszcze raz.....

Gość
ojejciu, czepiasz się... może faktycznie poziom jest średniawy ale to nasza kafe :p

Gość dobrze zwinięty krawiecki
a jaki Ty masz problem? na pewno znajdzie się wielu pomagierów :D

dziś mam dzień inicjacji to tez już przebieram nóżkami z niecierpliwości aby zaaplikować dorodnego ananasa nabytego w lidlu za pół ceny gdyz jest juz mocno czerstwy