Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boom bum

czy naprawdę pomógł wam jakiś krem na rozstępy?

Polecane posty

Gość boom bum

Wiem że dużo jest tematów o rozstępach, ale prawdę mówiąc nie chce mi się przeglądać paru setek stron by uzyskać tylko jedną informację. Liczę że Wy, kafeteriuszki z większym stażem i doświadczeniem odpowiecie mi - czy naprawdę pomógł Wam jakiś krem na rozstępy? Moje są bardzo świeże, zrobiły mi się jakieś 2 tygodnie temu, są głebokie i czerwone. Mam też kilka "starych", które już są bezbarwne, ale oczywiscie widać je i czuć pod palcami - czy na takie krem też pomoże? I jeszcze jedno - rozstępy bardziej widać na bladej czy na opalonej skórze?

w jakim sensie pomógł? usunął je? tego żaden krem nie robi, rozstępy to głębokie uszkodzenia w skórze, pomóc mogą jedynie zabiegi dermabrazji itp. kremy mogą tylko minimalnie spłycić i rozjaśnić rozstępy, ale same z czasem też zbledną i spłycą się. na opalonej skórze są bardziej widoczne, gdyż pozostaja jasne, srebrzyste.

Gość gosiaczek55
ja mialam rozstepy na pupci okropne :( czerwone moja pupa wygladala jakby mnie ktos pobil pasem .. zaraz zaczelam uzywac kremu na rozstepy SOLUTIONS z AVONu stosowalam go zgodnie z zaleceniami (rano i wieczorem) codziennie az do skonczenia tubki i dzis nie ma juz sladu po rozstepach :)

MUSISZ BARZDIEJ DABC O SIEBIE NATŁUSZCZAC SKÓRE oLIWKĄ a nic juz nie usunie rozstępów

Gość rum bum
balsam firmy evelin puls masaz troche splycil rozstepy

Gość avon to badziew
😠 pomaga tylko konsultantkom :p

Gość gosiaczek55
hmm... dziwne bo ja nie jestem konsultantka a pomogl mi

Gość wpróbuj
krem wyszczuplająco-ujedraniający EWELIME cosmetics slim extreme 3D SPA cena w granicach 14 zeta do nabycia w kazdym supermarkecie

Gość jest wiele preparatów
pomogą jedynie wybielic czerwone świeże rozstępy masaż i peelingi też je wybielają i zwężają rób co dwa dni peeling a dwa razy dziennie wcieraj balsamy, najlepiej z witaminami i wyciągami roślinnymi ja szarpnełam się na Strivectin bo bardzo go polecają ale jest cholernie drogi i nie wiadomo czy pomoże z tańszych srodków ponoc dobry jest Lioton 1000 z heparyną, oraz maści na blizny Cepan, Contractubex z wyciągami z cebuli, wszystkie do kupienia w aptece dobre są ponoc też preparaty Galenica na rozstępy, tych nigdy nie miałam ale dziewczyny w ciąży i te które juz urodziły bardzo je chwalą