Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy palcami 89+8

czy wyglad deecyduje o tym czy kogoś bardziej lubicice lub nie ?

Polecane posty

Gość przerwa miedzy palcami 89+8

chodzi o płec przeciwna ale tylko o zwykła przyjzn, znajomosc

Gość
Moim zdaniem z przyjaźnią na poziomie szkolnym (zresztą nie tylko) jest tak, że jeżeli odrzuca Cię jakaś grupa przywódcza (powiedzmy najpopularniejsi w klasie) to jesteś przegrana :) a ludzie mają czasami najprzeróżniejsze powody żeby Cię nie lubić i rozsiewają najbardzie niestworzone plotki o Tobie. Miałam jakiś czas temu taką sytuację, że dziewczyna, z któą nawet nigdy nie rozmawiałam napuszczała na mnie koleżanki z pracy, żeby ze mną nie gadały. Zabawne bo do dnia dzisiejszego nie dowiedziałam się czemu.

Gość michitanka
nie decyduje

Decyduje. Trudno by mi się było zaprzyjaźnić z tzw. plastikiem. I w ogóle bardzo często czyjś wygląd zdradza jego podejście do świata, rodzaj kultury, w jakiej najchętniej uczestniczy. Czasami sa to błędne sygnały, ale jednak na początku się je odbiera.

oczywiście że tak - chętniej utrzymuję kontakty z ludźmi w moich kllimatach (czyli gotyckich :) ) a nie znoszę solarek i plastików... :)

Gość Notre Dame
Jestem gotycką katedrą mam piękne witraże i piękną wysmukłą wieżę jak również absydę, nawy i inne takie a może się mylę bo pamięć już nie ta mam 723 lata :) chcesz mnie poznać :) ?

Może się okazać, że jakaś osoba jest fajna, mimo swojego wizerunku, ale jak widzę kogoś wydepilowanego w całości, pomarańczowego, jakiegoś wytytłanego w kremach, zelach, farbach, makijażu, do tego różowo-biały strój, to jakoś mnie nie ciągnie do tej osoby, nawet wręcz przeciwnie.