Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolat

Młody tatuś...

Polecane posty

Gość małolat

Dziś się dowiedziałem ze za kilka miesięcy zostanę tatą. Mam dopiero 17 lat. Wiem że mogłem wcześniej pomyślec ale... tego nie zrobiłem. Nie wiem co teraz zrobic. Nie chce byc z tą laską. Co byście chciały zeby wasz chłopak w takim momencie zrobił?? Dodam ze ona ma tez 17 lat.

Gość młody tatusiu
jak mówisz na dziewczynę/kobietę laska, to rozumiem, że ty jesteś "fjutek", tak?

Gość młody tatusiu
a na poważnie, to chyba musicie przeprowadzić rozmowę nie tylko sami, ale tez z waszymi rodzicami

Gość blogi spokoj
prowokacja

Dlatego glosno krzycze ze w szkolach powinny byc regularne i OBOWIAZKOWE lekacje wychowania seksualnego zeby dzieciaki w twoim wieku wiedzialy co to sa prezerwatywy i do czego sluza...Co masz zrobic??wypic piwo ktorego nawarzyles.Jesli z nia nie chcesz byc to slub nie ma sensu bo po co?by po pol roku rozwiesc sie?dla rodziny?Przyjac rzeczywistosc na\"klate\" zajac sie przyszla matka a potem dzieckiem.Pomoc wsparcie no i oczywiscie pomoc materialna.

jak dla mnie to proste pogadj z rodzicami i powiedz ze musza odkladac na alimenty i nie badz z nia bo po co sie meczyc jesli jej nie kochasz i proste co tu wiecej mówic!!a jej powiedz w twarz

Gość kry.ska
nie musisz wcale z nia być ale musisz płacic na dziecko - ty albo twoi rodzice