Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalonka

JEST MI TAK BARDZO PRZYKRO I SMUTNO

Polecane posty

Gość rozzalonka

pracuje w biurze jako stazystka,jest to firma ktora ma siec sklepow spozywczych, jestem w dziale rachunkowosc razem z druga stazystka, od poniedzialku musze isc na sklepy spozywcze pomagac rozladowywac towar:( jest to ciezka robota, ja nie gardze praca ale zawsze to mnie wysylaja,zawsze odpieprzam najgorsza robote,a ta druga stazystka nic nie robi:(w dodatku ona zarabia 680zloty a ja 480zloty bo nie zalapalam sie na ta podwyzke na staz:( bardzo mi smutno:(

Gość ijuz
mi tez jest smutno ,ze tobie jest smutno ,a nie mozesz sie postawic?

Gość ex kochankaaaaaa
mnie tez jest smutno bo jeden p o j e b a n y k u t a s myslał ze sie bedzie zabawiał ze mną na każde skinienie palca... Doszło do tego ze wyznacza mi terminy a jak sie nie stawiam to sie obraża...frajer!!!!! oprócz tego nawet nie zadzwoni, bo po co, z "dziura" sie przeciez nie rozmawia... Nienawiddzę s k u r w y s y n a!!!!!!!! i 3 godziny temu dalam mu wreszcie (!!!!!) kopa w d u p ę!!!!!

Gość ex kochankaaaaaa
ja też jestem głupia, ze sie dawałam...totalnie p o p i e r d o l o n a

Gość rozzalonka
boje sie,ze jak sie postawie to przerwia mi staz:( a ja potrzebuje pracy , ale to naprawde bardzo boli, zawsze mnie boira do najgorszej roboty, jestem na posylki, jak jakas rzecz

Gość rozzalonka
:(przykro mi:(

Gość rozzalona
a moga za takie cos mnie zwolnic???siedze i placze z przykrosci nienawidze siebie za to:(

Gość przytulam bardzo mocno
:(

Gość rozzalonka
dziewczyny doradzcie mi blagam mam odezwac w tej sprawie????boje sie,ze wylece z pracy chociaz mam juz jej dosc:(

Gość jolkaza
a na jakich warunkach odbywacie tego rodzaju staże? czy macie jakiś zakres obowiązków? i nie płacz, wiem, że bezsilność jest trudna do pogodzenia, ale to nie wyjście.

Gość hh
Dokładnie idz do urzędu i powiedz że mają cię za tanią siłę roboczą . Poważnie. A jak nie odmów i powiedz co myślisz

Gość rozzalonka
ja mam dzial rachunkowowsc i to jest moja robota ktora powinnam robic:( to jest przykre w dodatku ja robie tam najgosza robote,pokazalm im na poczatku tym wstretnym babom,ze jestem dobra i ze na wszystko sie zgodze a teraz mam:Oale ja gupia jestem

Gość rozzalonka
ehh przerabane

na stażach niestety zazwyczaj tak jest :o stażyści są tanią siłą roboczą (jaką tanią? darmową! przecież "szef"nic nie płaci) też jestem na stażu (na podwyżkę też si.ę nie załapałam), generalnie jest ok, ale czasem mam ochotę kazać im mnie pocałować w dupe :o zazwyczaj praca biurowa, ale też latanie na ksero, pójście po coś do sklepu, jak są jakieś konferencje to mycie garów itp itd

Gość rozzalonka
jutro porozmaiwam z moj podwladna ,musze wymyslec jakas scieme zeby nie isc na ten jebany sklep:( mam takie nerwy a zarazem chce mi sie ryczec..jak tak mozna,a tamta druga sobie na lajta nic nie robi

Gość nie pozwol zzeby ktos az tak
toba rzadzil

dalas sobie na poczatku wlezc na glowe, to,ze jest twoja podwladna to nie znaczy,ze masz tam robic n posylki, jak tu napisali powinnas isc do UP i powiedziec jak wyglada twoja praca

Gość rozzalonka
bylam na spacerze zeby ohclonac troche ale znowu siedze i ryczec mi sie chce,mam dosc tego niesprawiedliwego traktowania a zwolnic sie nie moge :(ehhh

Gość posągowa nike
ej,rozzalonka.główka do góry.jestem pewna że wszystko się w końcu poukłada.nie ma się co załamywać.

mówię ci idź do UP i powiedz ze pracodawca nie wywiązuje się z umowy i poproś o przyznanie nowego stażu. powinni sie zgodzić. a na odchodne naślij na tego pracodawcę inspekcję pracy. posra sie i nie będzie ludźmi pomiatał