Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrRRRRRRRrrrrr

21 letni prawiczek?!

Polecane posty

Dlaczego się nie oplaca jak dziewczyna juz nie jest dziewicą? Nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Czyli wg Ciebie jest tak że albo się opłaca albo nie ;/ Pozostawię to bez komentarza.

Gość JEBNIĘCI JESTEŚCIE
wszyscy a zwłaszcza młode puste netomanki tu sie wypowiadające macie u mnie minus!

Gość ale wedlug mnie.
Wedlug mniee ten koleś ma już wyrobioną pokaźnie prawą dłoń i całą rękę ( chyba że jest leworęczny) :D hahaha

Żenada, ludzie żenada. Jak można oceniać z góry faceta po tym czy już to robił czy nie?! Uwierzcie, że wlasnie mężczyźni którzy nie ,,biorą to co się akurat trafi" są o wiele bardziej wartościowi.

Gość do nie rozumiem wiekszosci z W
pieczarkowa - jesli mialbym miec w zyciu tylko jedna partnerke seksualna i ona spala by wczesniej z innym to jest to bez sensu. jak czekac na ta jedyna to dla niej tez powinno sie byc jedynym. malzenstwa gdzie maz spal tylko z zona, a zona wczesniej miala innego (nie daj boze innych) sa zalosne. jak czekac na ta jedyna, to ona ma byc dziewica!

Gość wariatkowo CITY
Hahahahha ma odciski i bialy plyn pod paznokciami :D Ciekawe co to :D

No ok, ale co w takim razie wyobrazmy sobie sytuacje: Poznajesz cudowną dziewczyne. Swietnie sie ze soba dogadywujecie itp itd. I nagle dowiadujesz się że ona nie jest dziewicą, bo miala wczesniej chlopaka, ktorego bardzo kochala. (Zaznaczam że nie puszczala sie na prawo i lewo) I co automatycznie odrzucasz ją bo nie jest ,,czysta"?! Bez sensu. Tak samo bedziesz pytal kazda dziewczyne na poczatku znajomosci czy jest dziewicą? ;/

jako prawiczek nie chcialbym byc z nia na stale, najwyzej przez jakis czas. to ponizajace dla faceta, jak zona jest jego jedyna partnerka, ale on jej pierwszym nie byl

Jarek- dlaczego? Dlatego, że się szanują? Czlowieku, chyba masz ostro wypaczony system wartości. Tak, pewnie dla Ciebie nie są dziwne lalunie rzucające tyłkiem gdzie popadnie.

szacunek dla własnej siebie a brak powodzenia to dwie różne rzeczy :classic_cool: uhuha uhuha nasza zima zła :D 🖐️

Ja pierdziele, czlowieku mam kilka koleżanek które są atrakcyjne, ładne, zadbane i są dziewicami. Dlaczego? NIe poznaly ODPOWIEDNIEGO faceta. A nie zrobią tego tylko dlatego zeby w koncu móc się pochwalić: ,,No, to od dzisiaj nie jestem dziewicą, co za ulga!" I co lepiej gdyby poszly na dyskoteke poznaly kolesi i poszly do kibla to zrobic? A nie mialyby problemu ze znalezieniem ,,napalencow" Wez sie zastanow.

pieczarkowa - dlaczego prawiczek ma brac slub ze swoja pierwsza kobieta, jesli ona nie jest dziewica? to troche bolesne na pewno dla niego

ja nie widzem rzadnych błenduf, morze bendziesz bardziej konkretna? Dziewica do rozdziewiczenia!! :D 🖐️

ale wiesz to nie jest żaden wstyd dla faceta, uwierz mi że dziewczyna to zrozumie i nawet bedzie jej to pasowalo i nie jest to WCALE UPOKARZAJACE . Nic a nic.

ale nieporzadna kobieta, ktora miala kilku partnerow na prawiczka nie zasluguje, niech sobie bierze jakiegos lajdaka. smiesza mnie szmaty, ktore mialy kilku partnerow, a teraz chca sie ustatkowywac z prawiczkami

Ale Ty mylisz pojecia. Chodzilo mi o kobiete, ktora to juz robila ale z kolesiem ktorego bardzo kochala, czyli ze swoim poprzednim chlopakiem. Nie mowie tu o nieszanujących się nie-dziewicach których dupska latają z kąta w kąt...

Gość voepxm
"Chodzilo mi o kobiete, ktora to juz robila ale z kolesiem ktorego bardzo kochala, czyli ze swoim poprzednim chlopakiem. Nie mowie tu o nieszanujących się nie-dziewicach których dupska latają z kąta w kąt..." ale nie zawsze masz pewnosc, czy oddala sie z milosci, czy dla czystego seksu

powiem tak - gdyby to nie był problem to by nie pisała o tym na forum :) zobacz na listę tematów, pełno tu takich - "mam 25 lat i jestem dziewicą/prawiczkiem/nigdy się nie całowałe"

bo "mam 25 lat i jestem dziewicą/prawiczkiem/nigdy się nie całowałem" to nie jest żaden problem, ale są tacy, którzy te dziewice/prawiczków próbują przekonać, że z nimi coś nie tak i jedynie rozpoczęcie współżycia od 16stki jest właściwym modelem na życie. Gdyby nie opinie że 21letni prawiczek czy 25letnia dziewica to coś nienormalnego/chorego/podejrzanego, tych topików by nie było!!!!

pieczarkowa, madry facet, jesli jest prawiczkiem i pozna dziewczyne nie dziewice to nie zrobi z niej swojej pierwszej i ostatniej kobiety, bo taki uklad jest nieoplacalny. albo miec wiecej kobiet w zyciu, wtedy nawet nie trzeba miec zadnej dziewicy, albo miec jedna kobiete w zyciu, ale dziewice. a kobieta, ktora uprawiala juz seks bez milosci to szmata

jesli czekac na ta jedyna, to musi byc to dziewica

Gość może ma kompleksy
jakieś dlatego jest prawiczkiem

facet, ktory spal tylko z zona, a zona miala wczesniej partnera (partnerow) bedzie strustrowany, seksualnie niespelniony, zakompleksiony i bedzie mial niskie poczucie wartosci, z czasem bedzie go to gryzlo coraz bardziej

Poznajesz kobiete, ktora kocha Cie ponad zycie, ale nie jest dziewica. Miala jednego czy dwoch partnerow. Nadal jest nieoplacalne? Zostawisz ją, tylko dlatego, ze nie jest dziewica? Skad wiesz, czy jak znajdziesz swoja upragniana dziewice, czy ona tez bedzie tak bardzo Ciebie kochala?