Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrRRRRRRRrrrrr

21 letni prawiczek?!

Polecane posty

do nie rozumiem wiekszosci z W == zgadzam się, taki facet nie poprzestanie na pierwszej kobiecie, albo prędzej czy później zerwie albo będzie szukał okazji do skoku w bok

Gość do nie rozumiem wiekszosci z W
jednego jeszcze mozna przebolec, ale nie dwoch, oczywiscie jak sie jest prawiczkiem, ja prawiczkiem nie jestem, ale mam empatie i potrafie sie wczuc w druga osobe. dlaczego prawiczek ma sie wiazac z dziewczyna, ktora juz swoje przeszla, moze uprawiala seks bez milosci, lub poszla z kims szybko do lozka, miala przygode itp.? zasluguje na porzadniejsza niz taka. poza tym dla prawiczka to ochydne jak sobie pomysli, ze jego dziewczyna z kims uprawiala seks, ciagnela mu laske, bawila sie penisem itp.

Gość do nie rozumiem wiekszosci z W
Jarek-84 wporzadku z ciebie facet, znasz realia:)

Gość prawiczkowie sa okropni
tak samo jak puszczalskie kobiety

Gość dziewice dla prawiczkow

Gość lepszy prawiczek niz niedziewi
ca. prawiczek zawsze moze przestac byc prawiczkiem, a dziewczyna, ktora juz sie puscila, zawsze bedzie ta co sie puscila

Gość kacz
"Burżuje do domu" ty głupi cepie. ty głupi pedale. jak bym cie spotkal to zabiłbym cie nozem. pocharatałbym ci maske...ty glupi gnoju !!!!!!!!!!!

Gość Kiriii
Ja sadze ze facet myslacy w ten sposob,nie spieszacy sie z tak wazna nie tylko dla kobiet ale dla mezczyzn decyzja to SKARB!!! mało jest takich dzis mezczyzn! Chłopak ktory w wieku 21 lat nie ma jeszcze za soba pierwszego razu nie oznacza ze jest z nim cos nie tak,czy moze jest innej orientacji seksualnej moze po prostu jak ten opisany przez Ciebie czeka na ta JEDYNA, nie chce zrobic tego z byle kim.Sadze ze jest inteligentny i nie mysli jak wielu facetow tym co maja w spodniach!!!A poza tym,zastanow sie jakie to miłe wiedzac ze np Twoj ukochany nie został tkniety przez zadna inna!Jest tylko i wyłacznie Twoj i to Ty bedziesz jego pierwsza a nie 10 czy 20...Tacy faceci to Skarb:)

Gość On 30 Wawa
Ja miałem 26 gdy spotkałem tą z którą uznałem, że to zrobię ii nie żałuję. Dziś jest moją żoną i nasze pożycie jest wciąż jak dawniej. I to żadna choroba ani wstrzymywanie się na siłę.

Gość Niezapominajka1992
Dziewice nienormalne?A ciekawe czemu?to pewnie kurwy sa normalne?zal poprostu.

Gość Yyy zapomnialam
Jebani onanisci...