Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie dobrze...

sex analny

Polecane posty

Gość lubie dobrze...

czesc moja dziewczyna nie che uprawiac sexu analnego a ja bardzo to lubie,moze mi ktoss podpowie jak ja do tego przekonac jak ja na to nakrecic??

Gość lubie dobrze...
ale ja pytam powaznie jak ja na to nakrecic

spróbuj podczas stosnku wówczas kiedy ona będzie bardzo blisko np objąć ja ręką za pośladek i wsunąć jej delikatnie palec (najlepiej mocno zwilzony - czym to juz tobie do popisu pozostawiam), następnie możesz ja doprowadzić i jeśli nic ci nie powie to możesz kiedy indziej zaryzykować ponownie lub poprostu zapytać czy by nie sprobowała. Aczkolwiek pamietaj że pierwsze odczucią partnerki są przeważnie dość bolesne i musisz ją przyzwyczajić do tego że coś ma w sobie - więc nie szalej na początku zbyt ostro i uważąj żeby jej nić nie zrobić.

Gość lubie dobrze...
no spoko spoko dzieki za rade,w sumie to my juz prubowalismy ale ja jeszcze nawet a nja nie wszedlelm a ona powiedziala ze juz nie chce,ale nie ze wogole tylko powiedziala innym razem wiec zrozumialem to tak ze niczego to nie przekresla.dzieki za rade

Gość poieram pomysl z ogorkiem
wrazenie lewatywy, ot co

Przede wszystkim nei zmuszaj dziewczyny na sile do tego, przyjdzie czas to sie zgodzi, jak narazie mozesz ja delikatnie piescic w tym miejscu, lizac, lub wkladajac delikatnie palec, z czasem moze sama stwierdzi ze jest gotowa.