Gość Girl12345 Napisano Styczeń 9, 2008 Czesc dziewczyny ! Mam problem, bo chcialabym kupic sobie zestaw do tipsow zelowych (lampa UV, zele itp.), ale nie wiem czy potem nie bede zalowac. Sprzet do tipsow zelowych jest drogi, ale ja i tak wydaje duzo na zwykle sztuczne paznokcie. Obgryzam paznokcie i szkoda mi by bylo co chwile do kosmetyczki chodzic na uzupelnianie itd., dlatego pomyslalam ze sobie sama kupie taki zestaw. Tylko...................nie jestem kosmetyczka i nie mam w tym zadnego doswiadczenie, chociaz jestem dosyc dobrze poinformowana o tipsach(moja ciocia robila sobie u kosmetyczki i widziala jak to sie robi, a zreszta duzo o tym czytalam w necie i w roznych gazetach). Mam zniszczone paznokcie i nie wiem czy jeszcze bardziej sobie nie pogorsze paznokci( jesli sama bede robic). Prosze napiszcie mi czy to bezpieczne i na co powinnam uwazam i czy jak sama sobie zrobie to nie beda czesto odpadac. Z góry dziekuje i prosze o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach