Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaa23lata

Wyszumiałąm sie teraz czas na męża

Polecane posty

Gość Justynaa23lata

Gość psychiczny do bolu
no to szukaj szukaj

Gość Warownia w Mroku
A co możesz zaoferować magią swej osoby ?

Gość Justynaa23lata
Mam duze doswiadczenie z facetami ogolnie chetnych nie brakuje na meza problem tylko z wyborem juz sama nie wiem

Gość Justynaa23lata
Ja nawet nie szukam tzn w sensie nic specjanie sie nie wysilam chetnych jest wielu

Gość Justynaa23lata
Czasem ciężko wybrac i zdecydowac bo to powazna decyzja

Gość Warownia w Mroku
Jakie masz wady, jeśli można wiedzieć ?

Gość pracowala pod latarnia

Gość Justynaa23lata
Poprostu miałam duzo facetów spotykałam sie z wieloma facetami wiem czego potrzebuje i na czym mi zalezy jakie wady nie wiem kazdy ma jakies wady sek w tym czy ktos chce je akceptowac u partnera

Gość Justynaa23lata
Najdłuzej byłam z facetem 10 miesiecy reszta to znajomosci po pare miesiecy i zakanczałam

Gość Warownia w Mroku
Skoro nie wiesz jakie masz wady (!), to ciężko będzie ci się porozumieć ze swoim ewentualnym osobistym rycerzem, a to źle rokuje na przyszłość.

nie wiesz jakie masz wady????? a co do wyszumienia to bym nie powiedziała seks z wielkoma facetami to nie jakies szalenstwo ja spróbowałam w zyciu wiele podróże, alkohol, narkotyki i seks z wileoma facetami widziałam wiele tak samo maz i to dopiero użycie życia

Gość Justynaa23lata
Nie bede wymieniac i na siłe szukac w sobie wad które kazdy człowiek posiada chodzi o to zeby pokazac sie z jaknajlepszej strony.Moi faceci jakos nie narzekali na mnie wiec chyba nie ma we mnie jakis razacych :braków" :) Poza tym zalezy co dla kogo jets wada

Gość Justynaa23lata
Moze tak nie mam takich wad mysle które utrudniałyby współzycie z druga osoba jestem niekonfliktowa jakies drobne zawsze sie znajda ale nie chodzi o to zeby na siłe wyszukiwac w sobie złe strony i w drugim człowieku kazdy je ma i dopóki w razacy sposób nie utrudniaja zycia mozna sobie z nimi poradzic wtedy nie ma problemu

Gość do myszka83
nie chcialbym miec zony, co miala seks z wieloma facetami, to obrzydliwe, jakbym pomyslal, ze moja kobieta mogla robic loda wielu facetom :( az zygac sie chce

Gość Justynaa23lata
Podrózy tez spróbowałam co roku jetsem w innym panstwie na wczasach nie tylko europejskim alkohol i nawet spróbowałam narkotyku ale nie w tym rzecz ja pisze o swoim podejsciu do zwiazku szukam na stałę i wiem ze musze wybrac jak najlepiej

Gość Justynaa23lata
Miłość jets dla mnie wazna

tobie che sie rzygac a męza nie obchodziło normalne dla niego było jak i dla mnie ze miał kobiety każdy ma jaką przeszłość

Gość do myszka83
mi sie chce plakac jak mysle, ze moja panna niestety spala wczesniej z innymi i ciagnela im lody :( no ale nie pozbede sie jej, bo nie wiem czy inna mnie zechce :(

Gość Justynaa23lata
Dla mnie jest wazne aby stworzyc udany zwiazek nie bede długo chodzic z facetem jestem juz na tym etapie ze wiem kogo potrzebuje i od razu odrzucam facetów z którymi nie stworze zwiazku

Gość Marzenka242
Ja tez szukam juz na stałe faceta

Gość myszka syn kiedys
będzie z ciebie dumny:D:D:D:D mamusia trąbiła na forum że pieprzyła sie z kim popadnie, a i jeszcze na innym topiku chwaliła się że zdradzała swojego faceta:D:D:D mąż też na pewno jest dumny że ma takiego lachociąga w domu:D:D:D

maz wie o moje przesłości a maz tez nie był swiety a co do mojego dziecka to nie zamierzam ukrywac niczego

Gość Marzenka242
Wezcie przestancie wazne co jest teraz a nie co było kiedys

Gość myszka syn kiedys
patologia

Gość Marzenka242
ludzie jaka patologia?Jesli maja warunki do utrzymania dziecka nie pija i sa teraz dojrzali to w czym problem?Kazdy kiedys był mlodszy musiał poznac zycie wazne ze teraz jak trzeba jest sie powaznym i odpowiedzialnym

Gość patologia to
o myszy było- że zamierza dziecku opowiadać że w przeszłości puszczała sie z kim popadnie i zdradzała faceta

dokładnie marzenko to co nie jest nie pisze sie w rejestr byłak kiedys inna nie jestem może z tego dumna ale nie ukrywam prawdy i mowie co robiła i mąz o tym wiedział zaufał wiedział ze mi na nim zalezy i tak jest dla niego usiadłam na dupie jestem prwdziwą zoną i matką a jesli chodzi o warunki finansowe to sa super jak dla ciebie patologia jest to co robi 18 latek to chyba poraz zajrzec w encyklopedie

nie puszczałam sie jak dziecko sie zapyta mnie czy tata był moim jedyneym oczywiscie ze powiem mu że nie NIE nawidze kłamstwa