Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixi0dixi

czy to ciąza ?? pomocy!!!

Polecane posty

mam 18 lat w sylwestra kochalam sie z moim kochanym zapomielismy sie troche aa to byl 12 dc :( aa teraz tak jakos odbija mi sie dziwnie moje piersi sa jak kamienie tak mnie bolą nie wspominajac o podbrzuszu a przeciez ani to dni plodne zeby mialo mnie tak bolec a do okresu jeszcze daleko czy po 10 dniach moga byc takie objawy ? pomocy?

Gość ellllll
zrób test ciążowy

Gość mogą
ale też mogą to być tylko nerwy

Gość ellllll
a no tak...no to niestety trzeba poczekać do spodziewanej miesiączki. ale jestem pewna że to nerwy - wydałam majątek na moje urojone ciąże ;) będzie dobrze

Gość Ebika
Hmhm, a ja mam pytanie, podobne. Nie kochałam się bez zabezpieczenia, ale pod koniec okresu uprawialiśmy z chłopakiem petting. Dziś, po planowych 28 dniach dostałam... no właśnie, to nie okres. Jest planowo, ale składal się z jakichś kilku marnych kropel, i boli mnie podbrzusze. Normalnie od samego początku okres mam bardzo silny i bolesny, nie ma żadnych \'\'dni wstępnych\". A póki co nie jest ani boleśnie, i jakoś długo się rozkręca. Co to może być?

tylko ze jeszcze czuje kucie w jajniku oraz caly czas chce mi sie siusiu :((( ahh czemu ja czasem nie mysle

Gość Ebika
Dodam, że nie mam bolących piersi.

Gość Ebika
Czy ktoś miał kiedyś taki przypadek?

pixi0dixi pierwsze zasadnicze pytanie:czy doszlo do wytrysku wewnatrz? Bo rozumiem ze byl to stosunek bez zabezpieczenia. Tymi objawami bym sie nie przejmowala absolutnie, jest na nie po prostu za wczesnie. A poza tym, myslac o nich i doszukujac sie ich napewno cos znajdziesz. Ja nie raz widzialam u siebie objawy i bylam niemal przekonana ze jestem w ciazy a jednak byla to tylko moja wyobraznia. Wiec glowa do gory!:)

Gość jak najbardziej mięsożerna
czyli termin na ok.01.09.2008 .Moze załóż juz topic;-)

ile mam procent szans na to ze nie bede w ciazy ? aa ii czy ktos mial takie objawy aa potem okazalo sie ze jest w ciazy jaa mam juz schizy

Gość jak najbardziej mięsożerna
Ja sie starałam o dzieciaka 3 miesiące i za każdym razem tak sie czułam;-)

pixi0dixi przeczytalas co do Ciebie napisalam?? idz do laboratorium, zrob badanie beta HCG (test ciazowy z krwi) i bedziesz wiedziala co jest grane :)

wiem wiem ale u mnie labaratorium jest w czynne od pon do srody :( wiec ten tydzien odpada tak samo nastepny tydzien bo mnie nie bedzie w miescie

Ja tez widzilam u siebie objawy:) prawie wszystkie:) a wiec: bol piersi, sutkow, pobolewanie brzucha, czeste siusianie, sennosc itd:) A to wszystko dlatego ze sie ich doszukiwalam wiec co bym nie znalazla. No i jeszcze mialam zyly na piersiach bardzo widoczne. Nie wspominajac juz o tym bylam prawie przekonana ze mi sie dziecko w brzuchu rusza:P A jak dlugi masz cykl?

Gość ULUNIA
czesc,jesli robilas to w 12dc..a cykle masz 29/30 dniowe to owulacja przypada na ok. 14/15 dzien.. wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo ze wpadniesz.. jesli nie przesunela sie owulacja.. ani nie bylas plodna 2 dni przed tym 14/15 to sa szanse,ze nie zaszlas.. badz dobrej mysli i nie stresuj sie

Gość slawczan86o2.pl
Może odbija Ci sie plemnikami jeszcze pozdro