Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaretttaa

Czy kolezanka nie zachowala sie zbyt odwaznie?

Polecane posty

Gość Margaretttaa
Buahahahaha Ale mnie rozbawiles podszywie Dobry jestes:) Pozdro

Gość Margaretttaa
sama nie wiem juz, co czynie. podszywam sie sama pod siebie a potem sama sobie to zarzucam. pomozcie mi prosze i powiedzcie, ze to kiedys minie. i te koszmary senne...czy juz do konca mych dni snic bede, ze goni mnie wielki kal kolezanki z biura a ja uciekam, uciekam, uciekam...w koncu znajduje schronienie i wydaje mi sie, ze jestem juz bezpieczna ale okazuje sie, ze pochlonela mnie wielka, rozepchana do granic mozliwosci odbytnica kolezanki. ratunku!!! nie chce spedzic tak zycia, w strachu i pod presja kupy!!!

Gość Margaretttaa
PTSD, wiem, lekarz mi dzis to obwiescil, PostTraumatycznySyndromDupy dla niewtajemniczonym. strzezcie sie cudzych dup/kup i oby was to nie spotkalo...

Gość Margaretttaa
od kilku miesiecy nie oddawalam kalu, a kiedys tak bardzo lubilam lewatywe...dzis na samo wspomnienie rzeczy, jakich sie dopuszczalam oddajac kal skreca mnie ze wstydu...oby nigdy wiecej!!!

Gość Margaretttaa
niby tak, ale nie chce swiadomie tego czuc, jak kal opuszcza wiadome miejsce. podobno oddaje kal we snie, przynajmniej tego nie widze a moj chlopak i tak nie spi do pozna bo siedzi na cafe wiec po mnie sprzata.

Gość Margaretttaa
zakupow (brrr, wstretne slowo, kojarzy mi sie ze znienawidzona kupa) dokonuje w Tesco a maja tam oni dosc wytrzymale reklamowki, nazbieralam juz cala sterte wiec gdy jestem zmuszona zmienic miejsce nocowania zakladam po prostu ejdna sztuke jak majtki czyniac uprzednio dwa otwory na konczyny dolne.

Gość Margaretttaa
ale on pewnie sra a ja nie:)

Gość Margaretttaa
To wszystko to podszywy hahahah

nie lubie kiedy ktos mowi o takich sprawach...mnie to osobiscie obrzydza...tez mam taka znajomo co mowi np."odejdz bo pierdlam","musze kupe czekaj" itp. to dla mnie brak dobrego wychowania ...

\"sama nie wiem juz, co czynie. podszywam sie sama pod siebie a potem sama sobie to zarzucam.\" - :D:D:D Ciii - co innego kazac innym uciekac z powodu \"pierdzenia\", a co innego poinformowac, o koniecznosci pojscia do wc ;)

no dobrze ale mnie nie interesuje co ona bedzie robic w tym wc ;/ ona potrafi nawet opowiadac o tym co przezywala w tej lazience a mnie to obrzydza ... potrafi nawet gadac o takich rzeczach kiedy jem ;( itp. jak sie idzie do wc to sie mowi ide do lazienki i tyle...nie musi mnie wprowadzac z swoje intymne fizjologiczne potrzeby i problemy...;/mnie to nie interesuje.

No nie wiem moze niektorym to nie przeszkadza ale mnie takie teksty wprawiaja w uczucie ze najchetniej bym uciekla...o takich rzeczach sie nie mowi (chyba ze u lekarza) tego wymaga dobre wychowanie...w kinie w restauracji czy jakims innym publicznym miejscu tez moze sobie gadac no ide sie wysrac bo zjadlam to i to i chyba bede mialka zaparcie wiec wroce za jakies 20 min ;/

Gość zaraz zaraz ale ...
on nie powiedziała czegoś specjalnie obrzydliwego :o obrzydliwe było by coś w stylu - "idę porzucać moim kałem w przechodniów" albo " "ide do łazienki aby sobie posrać i sobie wymasować odbyt" to było by coś naprawę paskudnego i nieapetycznego tak jak powiedziała ta koleżanka mówi ogromna ilość polaków (z wiochy :p)

Gość jakaja........
a moja kolezanka to mi nawet sms wysyła jaka kupe zrobila ,ale nie dziwcie sie jest na diecie ,zje dziennie jogurcik a kupy wali jagby tony zarcia zjadła ,

Gość a propos kup wszelakich
'a moja kolezanka to mi nawet sms wysyła jaka kupe zrobila'-----> Nie wierzę :D :D :D

Gość Margaretttaa
nie wierzcie w to co czytacie, to ktos wciaz sie pode mnie podszywa, zdenerwowalam sie juz tym fakktem i pojde sie wysrac!!! wysrac!!! wysrac!!!

Gość Margaretttaa
nieprawda, ja nie zuylam takiego slowa jak "wysrac", slowo to jest na wskros obrzydliwe, gorsze nawet niz oblesna sraka wysmarowana na kafelkach w kiblu na orlenie!!! to nie bylam ja, oni chca nas poroznic!!!

Gość jupppiii
Ale ten podszywacz musi miec kupe w glowie zamiast mozgu:O

Gość Margaretttaa
walsnie, nasrane we lbie ma ten podszywacz, ja sie z tym zgadzam zupelnie!!! ja jestem grzeczna i wychowana, nie wierzcie im!!!

Gość ujujujuju
hhahahaha