Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka30

Co o tym sądzicie?? on, ja i dziecko..

Polecane posty

Gość No nie nie nie
a brudna skad wyciaga? to o niej zle swiadczy ze brudów nie wrzuca do pralki

Gość No nie nie nie
Trafiła mu sie królewna Powinien jej słuzbe zatrudnic

No nie nie nie >> heheh on po pracy oglada tv :D tak masz typowego faceta :D i jeszcze jedno sprzatanie sprawa wszystkich.wlasnie wszystkich !

Gość a ja widzę
to facet jest teraz w pracy a jego żona siedzi na internecie. Rozumiem, że to jest baaardzo wyczerpujące zajęcie:o

To nie jest jego wina, że jej matka jest chora, ale powienien jej pomóc, odciązyć trochę.Chyba na tym polega wspólne życie, co?Skoro ona opiekuje się dzieckiem i matką cały dzień to może jaśnie królewicz zrobiłby sobie sam wspomnianą HERBATE:O

Gość No nie nie nie
tak oglada ja tez siedzimy sobie i ogladamy

No nie nie nie >>. tak....to jej sprawa by w odpowiednim momencie sciagnac z niego smierdzaca pizame bo on na to nie wpadnie .....

Gość No nie nie nie
a czy nie mozna sprzatac ogladajac tv ? ja gotujac czy prasujac moge ogladac film wiesz?

Gość werka30
nie ma czasu do konca przeczytac ale obowiazkow mam duzo, piore prasuje , ale chodziło o to ze on bedzie tak długo chodziłw brudnej az mu nie zwroce uwagi czy nie wyjme czystej a starej nie wrzuce do kosza na bielizne, niekorzystamz jego pieniedzy mam swoje, jestem na macierzysnkim, moja mama jest b chora ostatnio przy niej czuwałam 24 na dobe , siedzial wszpitalu jak wzieli ja na oddzial ratunkowy a on palcem w niczym nie ruszył, przyjechałam połozyłam ammae spac kapałam dziecko karmiłam i znow do mamy do tego msuaiałm zrobic kawe herbate a to był weekend, zatroszczyc sie o obiad itp, jechał jako pasazer 6 h ( bo firma ma kierowce) co tu moze byc meczacego? czemu nei usłysze kochanie zajmowałas sie mama odpocznij połoz sie, albo kochanie ubierz małego pojde na spacer a Ty odpocznij.

Gość No nie nie nie
ale on ja zdejmuje i gdzies kładzie chyba nie? no bo skoro mowi ze on ja ubiera to skad ja bierze? no gdzie ta pizama jest w ciagu dnia? w piwnicy moze????

Bez wątpienia założenie tematu zajmuje wiele cennego czasu który mogłaby poświęcić na pranie jego brudnych gaci:O Może jej się już nic od życia nie należy, co? Kobieta jest od garów, odkurzania, mycia okien, wychowania dziecka, robienia zakupów a facet królewicz ogląda tv-TYPOWY MODEL POLSKIEJ RODZINY

Gość a ja widzę
o kurdę ja też czasami oglądam tv tzn że mam ubogie życie:o

Gość No nie nie nie
skoro tak to wystaw mu walizki za drzwi i po kłopocie

jesli ogladasz czasami to nic w tym dziwnego :D ...ja mialem na mysli czynnosci ktore nastepuja cyklicznie...praca tv praca tv....

Gość No nie nie nie
Nie rozumiem po co go przechowujesz skoro tak cie to drazni nie macie slubu wiec tymbardziej zaden kłopot powiedz mu ze ma sie wynosci i zabrac brudno pizame i juz w czym problem?

A mi kabel USB---Szkoda słów,co niektórych pan nie przekonasz tutaj.One uważają,że ich model związku jest idealny:-(Ciekawa jestem co by zrobiły,gdyby straciły pracę lub z innych powodów przestały pracować zawodowo i zajmowały by się tylko domem.Czy ten układ też by im odpowiadał?Ja mam tylko jedno pytanie-kiedy taka kobieta ma czas tylko dla siebie?Wcale,bo przecież uważa,że jej się nic nienależy skoro siedzi w domu i nie zarabia pieniędzy.

Gość a ja widzę
autorko rozumiem, ze codziennie pierzesz i codziennie prasujesz?:o A kasy z macierzyńskiego wystarcza, zeby opłacić połowę mieszkania, jesć przez cały miesiąc, ubrać się czasami i dziecko?

No nie nie nie >>>> widze ze do jej obowiazkow nalezy rowniez sprawdzanie czy pizama hrabiego juz nie cuchnie...jakby on sam nie wiedzial ze trzeba ja zmieniac

Gość No nie nie nie
a dziecko tez masz takie leniwe czy juz pomaga mamusi?

Gość werka30
a dziecko ma 3 msc musze jechac na zabiegi zajmuje mi to 2 h w ciagu dnia . pZdr szczegolnie tcyh co nie zrozumieli tematu

Ja tam nigdy nie dam z siebie zrobić kury domowej... Mam za dużo szacunku do siebie i wolę byc sama niż dorosłemu facetowi majty prać:O

Gość werka30
aha mieszkamy ze soba od 4 miesiecy wczesniej on przebywałna kontraktach i przyjezdzał 1 / w miesiac 1 na 2 tygodnie na weekend

Gość No nie nie nie
Nic nie nalezy do jej obowiazków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie musi robic nic PIsałam juz skoro ja to tak irytuje nie ch podziekuje panu za dziecko i za wspołprace niech go wyrzuci dziecko z reszta tez jak jej tyle kłopotu sprawie i tyle czasu zajmuje.....

No nie nie nie->Typowy obraz zgorzkniałej gospodyni domowej. Ciekawe czy Ty masz jakieś zainteresowania oprócz prania skarpetek:P

Gość No nie nie nie
no to pisałas ze zmienił prace aby byc blisko czyli zle??????/ powiedz mu wynocha i po kłopocie widocznie lubisz jak go nie ma ,tak jak dawniej powiedz mu to ze go nie tolerujesz i jego zachowan nie znosisz

Gość a ja widzę
no dobra a tak serio to nie wiem na co chora jest mama autorki i jakiej opieki potrzebuje. Poza tym nie wiemy dokładnie jak wygląda życie w tej rodzinie bo znamy opinię tylko jednej ze stron. Jak pisze autorka mąż coś tam robi tzn przewija czasem dziecko i coś tam jeszcze już nie pamiętam co tam było. Dla mnie chyba większym problemem byłoby to że facet jest brudasem:o

przyznam szczerze ze autorka trafila na wyjatkowo trudny model faceta, ale ja ja troche rozumiem, faceci mysla ze jak kobieta siedzi z dzieckiem w domu i caly dom jest na jej glowie to jest to po prostu spelnienie marzen kazdje kobiety i jest to tak lekkie zajecie ze hej, ale tak niestety jest ze kazda kobieta chcialaby czasami uslyszec te mile slowo, dostac ta herbate czy moc sobie odpoczac w samotnosci. A tym paniom ktore tak krytykuja autorke gratuluje ze trafily na tych super mezczyzn ktorzy im pomagajai w ogole maja sie super, i pisze to bez cienia zlosliwosci, aczkolwiek trzeba tez czasami pomyslec ze nie kazdy ma takie rozowe zycie.Pozdrawiam!

Gość Meli
utarło się, że kobieta, która pracuje w domu nie pracuje, bo przecież ona za to nie dostaje pieniędzy,prawda?A opieka nad dzieckiem jest całodobowa, dbanie o dom też jest czasochłonne, o chorą matkę również ... a mąż pracuje ledwie godzinę i 6 spędza w podróży a potem już ma wolne i wszystko mu się należy,bo zarabia pieniądze?! to jest chore!!! Owszem 6 godzin w podróży jest męczące, ale nie aż tak, by nic zrobić nie mógł!!! Może zrobić pranie (że już o umyciu się nie wspomnę) ugotować obiad, coś posprzątać, pomóc żonie w opiece nad dzieckiem i prowadzeniu domu ... dlaczego ona ma pracować ZA DARMO całą dobę, a on 7 godzin i jeszcze mieć pretensje??? On też może wieczorem zrobić jej herbatę, pomóc coś, niech ona ma chwilę dla siebie, prawda? A co do higieny to chyba każdy człowiek wie co należy w tej kwestii robić? Że zmienia się bieliznę, pierze ją, myje się itd . prawda???! A co rączki mu odpadną jak sam sobie wyciągnie piżamę czy majtki?! No nie przesadzajcie, dobrze? I nawet jeśli nie są małżeństwem to wcale nie jest tak łatwo powiedzieć pa pa przecież oni mają razem dziecko!!! Skoro są razem ona jest zobowiązana dbać o niego wszystko robić DLA i ZA niego? Tak? To on w takim razie jest zobowiązany zarabiać i jej pomagać również i nie kręcić na to nosem!!!