Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shesweetsexy26

Co sadzicie o tym,,spodoba mu sie?

Polecane posty

Gość shesweetsexy26

Sluchajcie niedlugo moj kochany obchodzi 32 urodziny i chce zrobic mu niespodzianke o jakiej zawsze marzyl...ta niespodzianka mam byc ja i inna ladna dziewczyna w lozku..to bedzie pokaz dla niego-jak sie piescimy,dotykamy kochamy..ja z inna kobieta. on jako widz tego show:) co o tym sadzicie

Gość ...onaaa
heh.. powiem Ci ze tez sie zbiera na taki pomysl.. ale mi chyba zabraknie odwagi... ale Twoj Facet... Boze... chyba odleci! :D:D:D

Gość shesweetsexy26
zaczynam wlasnie szukac jakiejs fajnej dziewczyny:) bo urodziny sie zblizaja-juz 4 lutego. mam juz pewne kroki w tym temacie:)

Gość shesweetsexy26
zawsze chcialam zobaczyc 2 facetow..ale on mi raczej takiego prezentu nie zafunduje bo nie ma takiego pociagu do facetow

Gość shesweetsexy26
chce to zrobic, bo sama mam na to ochote:)dwie pieczenie na 1 ogniu;)

Gość shesweetsexy26
No i pozamiatane :[. Zadna kolezanka nie chciala sie zgodzic, ale udalo mi sie sprowadzic pewna kobiete. No nazwijmy ja kobieta. Suczka, ratlerek, 3 lata, akurat w jego urodziny bedzie miala cieczke! Jeszcze musze ja zaszczepic na wscieklizne. Kocham go i chce zeby oszalal od naszego pokazu. Hau hau.

Gość shesweetsexy26
bardzo smieszne czubku:) dziewczyn nie brakuje chcetnych ale ja szukam ladnej i z zadbana cipka:)