Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPyyttanniiee

Ubranka Early Days - opinie

Polecane posty

Gość PPyyttanniiee

Co o nich sądzicie?

tyle sądze że to najtańsze ubranka w anglii, sa ładne ale nie są super jakości, można porównać do cherokee z tesco.

Gość PPyyttanniiee
Dziękuję! Ja z nimi nie miałam nic a nic do czynienia :) A czasem można na Allegro na aukcji dorwać na przykład nowy 7-pak body za 20zł. Zresztą i na "kup teraz" jest sporo niezłych ofert. Ja chyba nie mam zbyt dużych wymagań, bo cherokee tescowe jest dla mnie całkiem OK ;) Czyli ogólnie nic olśniewającego, ale też nie tandetne? Napki nie mają zwyczaju się odrywać a materiał pękać na szwach? Jeszcze raz dziękuję!

ogólnie sa to ubranka zadowalające jak na cene, napy sie nie odrywają a ubranka nie farbują ani nie puszczają na szwach, czasem zdarza się że troche się rozciagają w praniu ale to już po dłuższym użytkowaniu.

Gość PPyyttanniiee
Bardzo mi pomogłaś, Szafko! Miłego dnia Ci życzę i serdecznie pozdrawiam!

Gość ILONA 18
JA MAM WIELE UBRANEK Z TEJ FIRMY PRZYWOZI MI ZNAJOMA Z LONDYNU I JAK DLA MNIE SA SUPER I LADNE!!!

Gość ammelia
też jestem zadowolona z tych ubranek

ja tez mam i faktycznie po kilkunastu praniach sie rozciagaja, ale nie wszystkie ogolnie ja jestem zadowolona i trzeba przyznac, ze taka sume niekiedy mozna dostac rzeczy, ze nawet jakbym miala je pozniej wyrzucic to sie oplaca.Tez mam te body i jestem zadowolona zreszta dzieci tak nie niszcza rzeczy, zeby sie martwic na zapas

ja mam takie body z 7 paka. mam juz je 4 miesiace i nic im sie nie dzieje, procz tego ze juz sie robią za male :D:D:D