Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi26p

Obcy vs Predator 2 - warto?

Polecane posty

Gość gabi26p

Zastanawiam się czy iść na ten film. Nigdy nie byłam i nie oglądalam takiego rodzaju filmów. Wydawały mi się obrzydliwe, brutalne. Chciałabym jednak zrobić przyjemność mojemu przyjacielowi, który od dawna namawia mnie bym poszła z nim do kina na jakiś "męski" film a nie ciągle na ckliwe babskie, które ja uwielbiam. Czy ten film da się obejrzeć? Jest tam dużo mordobicia, wybijania, mordowania i innych takich brutalnych scen?

Gość lepiej nie idz
po co masz miec do neigo zal za stracone pieniadze na bilet ;) Ja uwielbiam tego typu filmy, wiec chodze tylko na takie, a nie na te "babskie" ;) Wszystko jest kwestia gustu ;)

Gość KASIENKA325
Jak masz iść na siłę to lepiej wcale nie idź. Po cholere udawać orgazm.

Gość gabi26p
nie chodzi o to , że na siłę. może te filmy nie są takie złe, tylko ja mam jakieś uprzedzenia? Fakt że lubię tylko wesołe, babskie filmy albo takie jakieś melodramaty z happy endem, ale może faktycznie jeden film mi nie zaszkodzi? Chciałam tylko znać wasze opinie. czy to dobry film i czy warto od tego filmu zacząć?

Nie warto. Jest koszmarny, głupi, nielogiczny, krew się leje, morduja sie na tysiące i w ten deseń. Szkoda czasu i pieniedzy nawet dla wielbicieli gatunku.

Gość gabi26p
hmm skoro aż tak źle to ok, dzięki :) To powiem mu, by poszukał czegoś lżejszego :D jak na początek dla mnie :) Dzięki :)

Skarb Narodów: Księga Tajemnic - ten film powinien spodobać się wam obojgu. Oglądałem pierwszą część i była bardzo dobra. Ocena na filmwebie powyżej 8,00 czyli spokojnie można iśc tym bardziej że to film typowo do oglądania w kinie. Pozdrawiam.

Gość lepiej nie idz
ale co mowice ze kiepski itp... Dla kazdego cos innego. Ja wole chodzic do kina na filmy z efektami, gdzie jest duzo krwii itp... W domu sobie moge inne poogladac ;) Nie chodzi o to, ze niby "kiepski" (nigdy nie sugeruje sie niczyimi opiniami, recenzjami, ocenami, opisami itp ;) ) tylko ze autorka lubi BABSKIE filmy! A, ze ja sie znam na takich jak Predator czy Obcy to radze zeby nie szla :P

Gość gabi26p
widze, ze opinie sprzeczne. Faktycznie, ja lubie spokojne, babskie, ckliwe filmy - gdzie nie ma rozlewu krwi, wszyscy są uśmiechnięci , moze jakieś intrygi są, ale nie ma mordobicia i wyciągania bebechów. Lepiej mi patrzy się na babskie filmy, bo po nich gdy wychodze z kina, mam lepszy humor, jestem wesoła :) A tu? Kurcze co ma mi tu poprawić humor? Widok wyjadanych wnętrzności ??

Gość lepiej nie idz
a mi wlasnie na samopoczucie pomaga widok wyjadanych wnetrznosci ;) Dlatego dobrze radze - nie idz na ten film ;)

Gość lepiej nie idz
dla jednych warto dla innych nie :classic_cool: