Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannkaam

Boje się porodu, czuję że nie jestem gotowa!

Polecane posty

Gość mariannkaam

Jakoś nie dochodzi do mnie że czeka mnie lada dzień poród, zaczęłam mieć wątpliwości czy dmay sobie radę, jak to będzie, czy mogłam poczekać z decyzją o dziecku (mamy 25 i 30 lat więc..)

każdy sie tego boi,ale zobaczysz że bedzie dobrze :-) POWODZENIA I LEKKIEGO PORODU żYCZE :-)

Spokojnie dacie radę:) młodsi mają dzieci i sobie radzą, więc Wy też nie będziecie gorsi:) życzę szybkiego i lekkiego porodu:)

to są jak najnormalniejsze pytania dojrzałej osoby, także życzę powodzenia, bo na 100% dasz radę 🌻

im bliżej porodu, tym więcej wątpliwości. Każda tak chyba ma, będzie dobrze:)

Nie boj sie:-) Ja ani troszke sie nie boje, a tez juz niewiele, jeszcze tylko 14 dni!!! Przeciez przecierpisz troszke, a potem bedziesz miala przy sobie takie cudo:-) Czytaj jak najwiecej! Wiem ze potem niewiele to moze pomoc ( czesto praktyka wyglada inaczej niz teoria), ale na mnie dziala jak srodek uspokajajacy:-) Im wiecej wiem, tym bardziej jestem zniecierpliwiona!!! chcialabym juz poczuc jak to jest? Jaki to bol? I jaki to cud, ktory sprawia, ze po jakims czasie sie o tym bolu zapomina:-)

Gość mariannkaam
Jeżeli nie tylko ja tak myslę to troche mi ulżyło, ja miałam zawsze mocne bóle miesiączkowe do tego stopnia że ledwo mówiłam, nie mówiąc o poruszaniu się... już czuje takie pobolewania od tygodnia, wiem że to sa te przepowiadające. Niby jeszcze 2 tygodnie ale coś czuję ze wcześniej.. :(