Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student 4 roku

jako student musze powiedziec ze najladniejsze dziewczyny chodza do zawodowki

Polecane posty

Gość student 4 roku

a u nas na roku same brzydule grube i co z tego ze inteligentne. A tamlaski 1 klasa :)

Gość przyszła kosmetolog
A u mnie na roku własciwie sa same ladne wiec moze to kwestia kierunu:P

Gość student 4 roku
kosmetologia a ja studjuje prawo i tam jest duzo dziewczyn niestety grubaski albo panny z dzieckiem tez juz nieciekawe z wygladu

widac ze sam jestes prymitywny i wolisz te sztuczne ktore maja tipsy i solarium na porzadku dziennym a i wszystkie twoje pieniadze wydadza na ciuchy i kosmetyki z inteligentna dziewczyna jest przynajmniej o czym porozmawiac

Gość shakire
napisała to pewnie jakas debilka z zawodowki aby sie dowartosciowac :-o

Gość student 4 roku
z inteligentna dziewczyna moze i porozmawiasz ale pokazac sie z taka grubaska to zadna przyjemnosc

Gość shakire
*poziomka - ale intelektu nie bedziesz bzykać :-p kobieta musi byc atrakcyjna: szczupla zgrabna i z fajnymi jedrnymi piersiami :-) oczywiscie do tego inteligentna i pewna siebie wtedy jest idealnym kandydatem i do lozka i do pogadania a z paszczurami nie ma co gadac bo na sam widok robi sie niedobrze :-o

wcale mnie to nie dziwi znając gusta przeciętnego (uśrednionego) faceta i ilość wolnego czasu, zainteresowania i główne tematy rozmów oraz kierunki działań "uczennic" zawodówek, to oczywiste

Gość
Ewa33=> porozmawiać można "po". Nie ma urody, nie ma "po" :P

ale to tylko o to "po" chodzi czy o całokształt bo jak o "po" to ok

co z tą kosmetologią można mgr z tego zrobić? czy to tylko w wyzszych szkołach czegoś tam

Apostopł, miałam na mysli tematy rozmów dziewczyn z zawodówek - MIĘDZY SOBĄ Kurcze, czemu ludzie dzisiaj tacy ociężali? Ciśnienie za niskie czy neurony siadły?

ja marudze dalej o tej kosmetologii bo jeśli ona jest w szkołach typu WSTG - "Wyższa Szkoła Tańca Góralskiego" to przepraszam ale znakomita większość z nich nie odbiega za bardzo poziomem od zawodówek, o "studentach" tych uczelni nie wspomnę

Gość
Sprawa jest taka, że żeby się w ogóle kobietą zainteresować musi być ładna. Później dopiero to co w głowie zaczyna się liczyć. Co mi po laski inteligencji (chociaż każda za wulkan intelektu się uważa :P ), jeśli mnie nie jara, a najpewniej nawet uwagi na nią na ulicy nie zwrócę? Kobieta musi być ładna i inteligentna, albo ładna głupia i milcząca. Nie ma nic gorszego niż głupia, która chce żeby jej słuchano. Bogowie, jak się wtedy człowiek męczy...

Gość
W moim przypadku odmóżdżający projekt i nieprzespana nocka :P. Aczkolwiek twój komentarz też był cokolwiek niejasny ;)

Apostoł=> no więc sie zgadzam, choć pojęcie ładny jest względne,( bo gust jest jak d...) w przeciwnym razie w pary dobieraliby sie tylko "piękni" ludzie wiec raczej kobieta/mężczyzna powinien zwrócić uwagę/zainteresowac

Gość
Słuchaj to nie tak. Dobieranie się ludzi wyglada mniej więcej tak. Wpierw sprawdzasz czy ona/on nie ma cech odstręczających (widoczne na dziendobry trefne zachowania, krzywe zeby, wielki nochal cokolwiek ci sie nie podoba etc)=> jesli obiekt oceniono jako neutralny idziemy dalej => szukasz czegos interesujacego (zachowanie, fajny cyc etc) => jesli tak obiekt oceniany jest na plus => dalej jest ocena czy warto sie starac - czyli porownanie zysków z kosztami (nieprzyjemnym uczuciem generowanym przez kompleksy, ew. ośmieszeniem się publicznie etc.) jesli konflikt jest na plus człek uderza śmiało do obiektu. A to, że nie to ładne, co ładne, a to co się komu podoba to inna rzecz ;). Raczej w większości chodzi o to, żeby człowiek nie miał tych niepodobajacych się cech negatywnych. Bo wszystko w mniejszej ilości jeśli idzie o fizyczność mozna stolerować. Zachowań już nie, przynajmniej na dłuższą metę, gdyż wraz z wydłużaniem się czasu kontaktu, negatywne uczucia spowodowane potknięciami zaczynają nachodzić na siebie wzmacniać i rozlewać. Sry, za brak znakow diakrytycznych i ew. bledy, ale pisze z pracy wiec w pospiechu :P

kosmetologia to normalny kierunek prowadzony np. na Akedemii Medycznej Ty chyba mylisz kosmetoLOGIE z kosmetyczką ;) Sprawdż co to jest w ogóle kosmetologia

Gość tak ja miałam
a co jestes na polibudzie?

Gość najlepsze dupy sa w zawodowkah

Gość
To chyba jesteś wyjątkiem. Kiedyś przyjechałem tam do kumpli, widziałem, co widziałem... :o

Gość ararraara
quand- w Szczecinie otworzyli w tym roku kosmetologie na Pomorskiej Akademii Medycznej, normalna wyższa uczelnia nawet z całkiem dobra renomą

Gość weżmy jarka na przykład
stu skonczył,ledwie podrzędne przygotowanie do zawodu zaliczył a gruby jak słon,jeszcze łysy,gruby,łysy słoń

ale Paanowie, nie zapominajmy, że powinniśmy zwracać uwagę przede wszystkim na inteligencję kobiet, z taką miło się rozmawia :D 🖐️ hehehehe