Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem braknie cisil

maly biust-DUZY KLOPOT?

Polecane posty

mam maly biust, jakby nie patzre jest on moim kompelksem bo uciekam od facetow, gdyz nie wyobrazam sobie, ze mogliby mnie widziec nago z takim malym biustem. jak to jest z tymmi piersiami?powinnam uwierzyc w siebie i rozmiarem sie nie przejmowac? czy pewnosc siebe i fajny charakter zrekompensuja braki?:)

Gość Dobry doradzacz
Nie masz się czym przejmować, mały biust to żaden kłopot

Gość jagiełłó
Najważniejsze, żebyś byłą dobra w łóżku, a biust, to bez znaczenia, miałem dziewczyny, które miały właściwie tylko sutki, u kobiety najważniejszy jest właściwie język, no i oczywiście cipka

czasem braknie ci sił

Gość prawda i tylko prawda
Nie martw sie. Moja kolezanka ma sliczny, duzy biust i to jest jej duzy atut a do tego ma studia dobre skonczone i poukladane we lbie i jakos kilka lat nie miala szczescia do facetow. Jak sie z nimi umawiala to potem sie do niej nie odzywali. Wiec biust nie jest najwazniejszy, co z tego jak ma super biust jak moze nie pasowala facetom pod wzgledem charakteru? Cycki to nie wszystko. Uwierz mi. Teraz ma wkoncu faceta i jest szczesliwa bo dopasowali sie do siebie pod kazdym wzgledem idealnie i jest ok:) Ja mam malutki biust i tez poznalam kogos kogo bardzo kocham i on mnie. Tez szukalam kilka lat faceta. Nie cycki swiadcza o naszym powodzeniu tylko, naprawde.

Gość bladolica-pieknosc
a to czemu zakładasz nowy temat, skoro jest tyle tematów o małych biustach i kompleksach?

ach tak, chciales byc taki sarkastyczny i spostrzegawczy.

bo potrzebuje wsparcia kierowanego konkretnie do mnie, a nie czytac jakies stare posty. z reszta zawsze to ktos nowynapisze.

Napisze to jeszce raz, maly biust jest ladny i podoba sie wielu facetom, sa oczywiscie tacy korzy beda wolec wiekszy, ale uwazam ze male piersi ladnie wygladaja bo sa delikatne i filigranowe, a gdy kobieta bedzie starsza to nadal bedzie miala jedrne piersii, ktore nie beda jej w ogole wisiec, ile jeszcze razy trzeba to napisac :)

Gość bezbiuscie
jak bedzie stara, to jej mały biust bedzie pomarszczony :-(

Moja kobieta miała mały biuścik i był śliczny. Mimo to, miała ona kompleksy z tego powodu. Nie wiem czy to z powodu, ze lubię bawić się sutkami i całymi cycuszkami, ale po roku moja kobietka ma teraz biust o wiele większy!! Także masaż pomaga!!:):P Naprawdę małe biusty są ładniejsze niż wielkie, obwisłe balony! Nie martw się, to nie jest najważniejsze!!;):)

a jak bedzie miala duze piersi nie bedzie pomarszczony? ja nie mialem na mysli jakies babcie 80 letnie tylko kobiety po 40, po 50 ktore z racji wieku nie maja juz tak jedrengo biustu. Majac male piersi bedziesz miala nadal jedrny biust i nie bedzie ci wisial, wiec nie łam sie dziewczyno, bo naprawde wielu facetom podobaja sei male piersi.

zgadza się, masaże pomagają :) i nie tylko ;) tylko trzeba wytrwałości, systemtyczności i wiary, że się uda. ja miałam kiedyś mikro 70AA, teraz mam B/C - przyjmując standardową "rozmiarówkę"

ale co macie na mysli mowiac maly biust? dla was maly o pewnie B:) a ja mam 13 cm roznicy w biuscie a pod biustem, wiec alapuje sie na A :)male A dziekuje za wpisy, chyba dam sobie na luzz tym biustem. tylko trap mnie jeszcze cos:Obo mam na biuscie wloski:( jeste szatynka i natura mi nie zalowala wlosow, sa one krotkie(do 1cm) ale sa i jasne i ciemne na i miedzy piersiami. gdyby ich nie bylo to sam rozmairnie bylby takim problemem, czuje sie zle.ale nie moge na nie nic poradzic.bo golic nie bede.. :(

samanta jakie mazasaze?ja slyszalam, ze to niezdrowe dla piersi..

Gość
czasem braknie cisil=> o takim stanie wiedzy właśnie mówiłem :o...

zależy. jak się ma przeciwskazania, to niebezpieczne. wybacz, pisałam o tym wszystkim już milion tysięcy razy na kafe i nie mam siły kolejny raz opisywać "w skrócie" tego wszystkiego związanego z powiększaniem piersi bez operacji, silikonu itd. podaję Ci link do forum, zarejestruj się, poczytaj - jeśli będzie ci się chciało to będziesz mogła tę wiedzę jakoś wykorzystać dla siebie :) moim zdaniem warto, nie urosną Ci nagle do dużego C, ale zawsze ;) a te włoski to jakieś problemy hormonalne mogą być, pokaż je koniecznie ginowi http://wiekszepiersi.phorum.pl/

apostol-->ja czytalalam kiedys o ych maszach-na powiekszanie biustu. iels tam ruchow w ktoras tam strone i slyszalalm, ze jednak te masaze nie sa najlepsze.dbac mozna w inny sposob-cwiczenia np. opwoiednie kremy.

masaże, ćwiczniea, naprzemienne prysznice - standar przy każdej \"części\" ciała którą chcemy mieć jędrną kremy to hmm.. nie ma cudów. ja sobie (do biustu) cenię krem z dax\'a, ale magicznym bym go nie nazwała chyba ;)

ale samanta, wiele dziewczyn na gorsze problemy z wlosami ode mnie, np maja brode itp. ja mam na tcyh piersich i wiem, to moze byc jakies zaburzenie ale wiesz, szczerze mowiac jesli nawet, to i tak nic mi na te wloski nie pomoze.czetso ginekolodzy mowia, ze po prosu taka "uroda":O

pdszywajacy-->pewne twoja kobieta ma pae na krzyz a u mnie to jest normalnie owlosione miejsce ciala(czyt. sporo wloskow) nie sa mocne i dlugie itp. ale sa widoczne noi:(

no to co że tak mówią. często też się mylą. jak sie nie zapytasz o to, to nie będziesz wiedzieć ;) btw. włosków wokół sutków nie wyrywa się pensetą (w ogóle się nie wyrywa)..

tam, skonsultuje to z ginem:) dziekuje

Gość czarna-blondynka
ja takie włoski obcinam :-) co do rozmiarów - wielkość piersi dziedziczymy, wystarczy spojrzeć na matkę albo babkę :-)

czarna-blondynka -->i co nie rosna dluzsze? nie sa nieprzyjemne dla jeyka faceta?:classic_cool: w ogole ty masz pare wloskow czy wievej?bo jakbym miala 2 tomoze tez bym je obcielaa tak to jest ich za duzo i nie bedzie takiego efektu jak przy 1 wlosku:)