Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieboszczka

prostackie teksty ...facetow

Polecane posty

Gość nieboszczka

jaki najgorszy i najglupszy tekst uslyszalyscie od faceta?

ja - kochanie jestem w ciaży on - k.wa moja wolność poszła sie je...ać ja - mowileś rodzicom o dziecku? on - nie no co ty zawsze jeszcze mozesz poronić to po co poroniłam...

Gość michela york
Jeden z glupszych tekstow ktore uslyszalam od faceta z ktorym spotkalam sie z czata: chcesz zobaczyc moje mieszkanie? -- spytal sie mnie w 5 minut po przywitaniu sie.

Gość elooooooooo
mnie z kolezanka takich dwoch lepkow probowalo poderwac w pubie tekstem "porzucamy w lotki jjjjeeeeeeaaaaaaaa" ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość nieboszczka
do quandt----> ale prostacki gnoj z niego! on: 'zaloz sie ze mna ze cie przelece w ciagu miesiaca"

Gość
quandt => o ja jebię :o ... Współczuć.

Gość sandra 11111
moj kiedys powiedzial, szkoda ze nie spotkalismy sie pare lat temu:!!!! przeciez to chory tekst, beznadziejny banal:)))

Gość nieboszczka
dobrze zrobilas

Gość sandra 11111
quandt, to samo bym zrobila:)))))))))kopa i nawet nie do widzienia:)))

Gość michela york
Ja kiedys tez uslyszalam podobny tekst: szkoda ze cie nie poznalem kiedy bylas wolna. A ja odpowiedzialam na to ze nawet kiedy bylam wolna i gdybym miala znow byc wolna to w takim jak on na pewno bym sie nie zakochala.

Gość gwiazdeczka555555
ktos ( za granica , w UK) wolalbym jebac sie z psem niz miec dziewczyne Polke!...skurwiel!!!

Gość
To i ja rzucę jednym, który najbardziej mnie rozbraja: "Żałuję, że nie byłeś tym pierwszym" (z reguły po seksie). Zero wyczucia, zero taktu, zero delikatności. Ilekroć to słyszę z automatu poniekąd coś we mnie zaczyna rechotać, bo już wiem, ze tym ostatnim na pewno być nie zamierzam. Ot, kolejna, metaforyczna kreska na ścianie.

Gość sandra 11111
michela, :))) zgadza sie, ja to potraktowalam mllczenienm brak mi bylo slow:))))

Gość
P.S. Wybaczcie, że się wciąłem poniosło mnie jak Olbryskiego w Zachęcie :P

mnie jedna spytała kiedys, kiedy powiedzialem, że podjade po nią pod dom spytała - "a jaki masz samochod"... wyjaśniając potem - "bo jak jakis kiepski to umówmy sie lepiej na mieście" :D:D:D:D

Gość sandra 11111
hahahah komiczne, to typowe teksty wiesniarek:))))) taka co nic nie ma i w d.... byla i g... widziala, takie pytania moze zadawac:))))

ale ja wbrew temu co sie moze wydawac spotkalem sie z nią... chyba z miesiąc sie z nią poprowadzalem... a potem powiedzialem jej, że jest miła (choć wcale nie była, bo była pustaczką) ale mi do samochodu nie pasuje :D:D:D (akurat mam dobry samochod, wiec sie laska juz napalić przez ten miesiąc zdążyła :P) wiem, ze to chamskie było, ale coz - życie jest brutalne :P

Gość to ja się przyznam
ze wstydem, że raz, podczas upojnej zabawy z pewnym panem (jednorazowa przygoda), kiedy dosyć anemicznie się poruszał. Powiedziałam mu "wio":O Troche mi głupio:O

Gość vvvvv
trochę nie na temat, ale jak wyłączyć tego bobovita z boku? :P

komiczne a ty masz czas by poprowadzac sie z jakas laska? przeciez jestes obecny na forum wszem i wobec non stop...jakbys ciagnał z dwa etaty...

Gość michela york
komiczne umawia sie wirtualnie.

Gość no cóż ...
komiczne - chyba bardziej do niej pasowałeś, niż Ci się wydaje ... Skoro tyle wytrzymałeś z pustą osobą - jej towarzystwem.... A na koniec postarałeś się, jeszcze pobić doświadczeniem... :P To na pewno nie było poświęcenie ...

to nie żadne poświęcenie... spotkać sie z kims 3 razy w tygodniu na pare godzin.... luzik :)

mi chciał jeden za szofera robić....moim samochodem bo swojego nei miał "zawiozę Cię gdzie tylko zechcesz" ;) Jakbym się sama zawieść nei mogła...

ale najgorszy text z jakim wyjeżdza facet do koebiety "kocham cię ale do chyba do siebie nie pasujemy" Załosne....