Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieboszczka

prostackie teksty ...facetow

Polecane posty

nie pal papierosów bo ci sie łechtaczka zmniejszy jak to pózniej ssać::O:O dodam, ze ledwo tego kolesia znałam, taki zart............do dzis załuje ze w morde nie dostał:O

Gość kotek mruczek
Komiczne :D:D:D:D daje słowo będąc na miejscu dziewczyny odwdzięczyłaby sie podobnym spostrzeżeniem :D ps. jednak sama się prosiła , jesteś wielki :D:D:D

Gość no cóż ...
komiczne - to masz ogromną cierpliwość ... I chyba jesteś naprawdę ogromnie wyluzowany .... Ja bym nie wytrzymała w towarzystwie takim .... Głupota najbardziej mnie irytuje ... więc o żdnej kolejnej godzinie nie może być mowy ... Pomijam fakt, że nie chciałabym być widywana w towarzystwie tak miernym ... Po prostu - wstydziłabym się ... Oczywiście pomijam fakt, że szkoda mojego czasu.... Czas, który ma być rozrywką - ma nią być .. Na pewno nie poświęciłabym się ... :O Tym bardziej, że bezcelowo ... Chyba masz za dużo czasu...

Mam troche takich kwiatków... Jedna była dobra (troche z innego gatunku) - Gada mi podczas kolacji cały czas, że faceci myślą tylko o jednym i ona takich nie znosi i że ma juz dosc ciągłych propozycji... Spoko... usmiecham sie, odpowiadam (bo poza tym to niegłupia była i gadka nam sie dobrze kleiła)... Po żarciu, odwiozłem ją do domu... w samochodzie pytała sie gdzie mieszkam... zastrzegajac 3 razy, ze facet zapraszajacy kobiete do siebie na pierwszej randce to musi być cham i prostak... zawiozłem ją, zostawiłem pod domem... za jakies 20 minut telefon od niej... mniej wiecej takie słowa (zaryczana była) "że nikt jej jeszcze tak nie obraził, dlaczego ona mi sie nie podoba i co ja sobie wyobrażam - czy ja jakiejś miss świata szukam i że mogłem ją równie dobrze opluć, bo kazdy facet chciał sie do niej dobrać, a ja uznałem ją chyba za jakiegoś potwora albo gejem jestem" :D:D:D:D

Komiczne ile Ty masz lat jeśli mozna wiedzieć?

"komiczne - to masz ogromną cierpliwość ... I chyba jesteś naprawdę ogromnie wyluzowany" ja akurat podchodze na luzie do takich sytuacji... to było lato - wiekszosc znajomych wyjechała... nie chcialo mi sie nic na powaznie szukac... wiec ona stanowila towarzystwo zeby samemu w pubie siedziec..... i kilka nocy zapełnić :P

" Pomijam fakt, że nie chciałabym być widywana w towarzystwie tak miernym " wizualnie prezentowala sie bardzo dobrze, zreszta była managerką w jednym z banków...

Gość kotek mruczek
:D:D:D:D:D:D:D Komiczne Ty lepiej od razu napisz o niej książkę :D ps. Swoja droga , nie wiem jak mogłeś sie nie domyśleć , o co jej chodziło :P

kotek mruczek to nie jest kwestia czego ja się domyśliłem... mnie naprawde bawi flirt, gra i rozmowa z kobietą, a nie tylko sam w niej wytrysk.. moge spokojnie zrezygnowac upojnej nocy dla oprzekomarzania sie i ciekawej akcji

Gość no cóż ...
U mnie zdecydowanie wygrałaby dobra książka, niż mierne towarzystwo .... Nawet średnie towarzystwo przegraje ... Zresztą w takim towarzystwie, nie "wysiedziałabym" ... w najlepszym pubie ... :O Dla mnie to awykonalne .... Rozumiem, że musiałeś siedzieć w pubie? :P Biedaczek! :P

Gość kotek mruczek
Komiczne :) przepraszam nie wiedziałam , ze to był flirt :O:D Zapewne inaczej postrzelam jego zawartość , ale to indywidualna kwestia :)

nie musiałem, ale bawiła mnie ta cała sytuacja... tak po prostu, akurat czułem fazę na takie zachowanie... Pewnie teraz faktycznie szkoda by mi było czasu...

Gość kotek mruczek
Komiczne - no co Ty :P:D ps. proszę nie tłumacz mi oczywistych oczywistości :P

tak bardzo często - uwielbiam bawić sie uczuciami kobiet i niszczyć je psychicznie.... przeciez kazdy uzytownik Kafe o tym wie :P a serio - bardzo rzadko

Gość takitamchlopak
Komiczne - 17 latek odwożący 'kobietę' do domu, który przesiaduje w pubach oraz który ma 'furę' - bo przecież 'samochód mam dobry' - muszę przyznać że brzmi to naprawdę komicznie :) Od siebie dodam, że pustaków omijam szerokim łukiem, nie mój poziom intelektualny i po prostu źle się czuję w takim towarzystwie. Prostackie teksty facetów są dzisiaj dość powszechne, bo jest ich znacznie więcej niż pustych d*peczek.. najlepiej to niech trafiają na siebie i będzie gitara ^^

Gość gość
ładnie wyglondasz - kupie ci helikopter - a potem wsiat i tyle go zobaczyłam nie miał daleko - bo apartament ma 250 km łodemnie a ja mam kawelrke - pociong miał na następny dzień i nie chciał czekać czy on coś poczuł do mnie bo do dziś nie wiem ;-) ktoś tak mnial?

Gość gość
takitamchlopak Komiczne - 17 latek odwożący 'kobietę' do domu, który przesiaduje w pubach oraz który ma 'furę' - bo przecież 'samochód mam dobry' - muszę przyznać że brzmi to naprawdę komicznie usmiech.gif" X a ta wypowiedz nadaje sie do prasy :D