Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lcd123

dlaczego piękne i świetne dziewczyny

Polecane posty

Gość lcd123

uniikaja takich forów jak kafeteria?

Gość dstsytu
*for tu sa madre :)

Gość mądrość i piekno
często ida w parze a na pewno nie są przeciwstawne :) mam wrażenie że tu siedza same nijakie przeciętniaczki...

Gość dsdsddddddddddd
bo ladne i fajne kobiety maja inne zajecia, np chodzenie na randki :D A tutaj kto pisze? samotne malolaty, pasztety w wieku 25-30 pare lat zniewiesciali mezczyzni i faceci ktorych bawi poziom tego forum(bo jest tak glupie ze az fajne)

generalizowanie ---> najgłupsza rzecz świata :) są tu zapewne i takie i takie ja tam nie uważam się za nijaką przeciętniaczkę i żadna prowokacja tego nie zmieni :)

A jeśli jestem małolatą, ale nie samotną?:D:P Widzę, że życie kobiet powinno kręcić się tylko wokół facetów i spokrewnionych-wyglądu, ciąży, imprez :D

a za paszteta też się nie uważam;p i jakoś znajduję czas na pełno innych rzeczy poza kafe:) a randkowanie? zawsze miałam na to czas, a teraz to juz tylko jeden jedyny :)

Ja jestem ładna, zgrabna i powabna, i siedze tez na forum, pozdrawiam P.S. Głupia to tak bardzo chyba tez nie jestem hihihi

Gość dsdsddddddddddd
dlaczego trzebaba jeszcze? niektorzy wola zdobywac wiedze niz pracowac. Wyobraz sobie ze nie kazdy musi narzekac na brak pieniedzy

Jeśli rozpatrujemy ogólnie, to uważam, że mądrość i piękno najczęściej nie chodzą w parze.

Gość szukacz żony
luckylady ma 95% racji

hehe:) mało tu "paszczurów" widziałam trochę forumowiczek i uwierz mi, że bardzo ładne a co to mądrości, to dużo ma wyższe wykształcenie i w pełni realizuje się w życiu:)

Gość dsdsddddddddddd
Anulka33 dosc subiektywne spostrzezenia

Oczywiście "nie trzeba". Napisałam to umownie. Wyobraź sobie, że zdobywając wiedzę, można również zarabiać.

Gość dsdsddddddddddd
wobrazam sobie ze mozna, ale wyobraz sobie ze (cytujac) wcale nie trzeba pracowac. Miedzy mozna a trzeba jest roznica

dsdsdddd Mój subiektywizm wziął się ze spostrzeżeń męskiej nacji. Nie musze się dowartościowywać, wystarczy mi że czuję się kobieco.

mysliciel: wiem i nie lubię polemizować, zwłaszcza, że najczęściej mam elastyczne poglądy i staram się dostrzegać racje innych. Zadałeś mi trudne pytanie. Mądrość i piękno to szerokie i względne (dla mnie) pojęcia.

tyzik: może taki wniosek pojawił się z przekonania autora, że osoby, które spędzają wiele czasu w internecie, prowadzą w realu życie miernej jakości.

Gość po pierwsze
świetne dziewczyny maja ciekawsze zajęcia niż jakieś forum dla smutnych kur domowych i starych kawalerów - prawiczków a po drugie za bardzo siebie lubią aby mieszać się z takim pospólstwem - ciekawy temat na kafe? nie ma , tu sa tylko tematy o dupie maryni, debile podszywy i ploty ( nuden zresztą) więc świetnych dziewczyn tu nie uswiadczysz