Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonlil

NIE POTRAFIĘ BYĆ SAMA

Polecane posty

Gość nonlil

Niedawno rozpadł się mój związek, od ponad 3 lat nigdy nie byłam sama, kiedy rozpadał sie jeden związek szybko rozpoczynałam następny, nie zważając na mogące z tego wyniknąć konsekwencje. Zaczęłam poważnie myśleć o tym co robie, i już nie chce wracać do ostatniego mężczyzny, bo to nie jest człowiek odpowiedni dla mnie, Nie chodzi już o to że za nim tęsknie. Tęsknie za kimś, potrzebuję bliskości i czułości. Wychowywałam się bez ojca i nie potrafię sie ani skupić ani dokończyć niczego bez świadomości że mam tą drugą osobę. Jak mogę sobie z tym poradzić? Boje się że nie minie chwila a ja znowu będę z innym mężczyzną, po czym się okaże że nie łączy mnie z nim nic, żadnej przyszłości byśmy nie mieli, ale poprostu mam do kogo się przytulić i wiem że ktoś jest i o mnie myśli... Nie potrafię sobie z tym poradzić...:(

Gość idź do psychologa

Gość nonlil
do psychologa nie pójde, całe dzieciństwo chodziłam z powodu braku ojca itp i już nie chce...

Gość jarek.-84

Gość nonlil
mam 19lat, wiem wiem wszystko przede mną ale ja nie potrafie myśleć pozytywnie nawet... a psa maaam i jakoś nie pomaga

Gość tez sie wychowywalam bez
ojca i nie mam takiej schizy masz dopiero 19 lat i juz bez faceta zyc nie umiesz?! kiepskawo

Gość dsasd
a ja nie popieram kupowania psów z takich powodow...bo źle sie to czesto konczy - dla tych psow oczywiscie

ale widzę, że dwóch jarków już się próbowało wypowiedzieć :D 🖐️ co do autorki - 19 lat na karku to poważny wiek, zmarszczki, reumatyzm, kamica nerkowa etc.... jeśli się nie pospieszy to już nikt jej nie zechce ;)

Gość kjjjlk
no Jarek.. coś o tym wiesz w końcu, jeszcze niedawno też tyle miałes ;P