Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniul

kolczyk w pepku .

Polecane posty

Gość aniul

Hej . ! Mam na imie Ania i mam 14 lat . Przed wakacjami chce zrobic sobie kolczyk w pepku ale niewiem czy to dobry pomysł . ? Czy miesiąc po przebiciu mogłabym sie kapac. . ? I czy to przekucie to dobry pomysł . ?

Hmm, to jest fajne na chwilę..Mnie nie chciało się zagoić i w końcu musiałam wyjąc kolczyk. Chwila radości a teraz okropna wkurzająca blizna..

Gość łona
stare i niemodne juz dziewczyno :P

oj to zalezy jak jest ladnie zagojone to fajnie wyglada, mi sie przerwala skorka bo sie bawilam nim za bardzo w czasie gojenia, ale najlepeij zrobic w zimnie, szybciej sie goi i na alto ma sie juz ladny pepek,kolczyki w nosie tez sa juz niemodne a ja mam juz od kilky lat i nie wyobrazam sobie tego ze moglabym go nie miec:)

Gość anuls
Wcale nie jest stare i niemodne! Ja mam kolczyk, nie miałam żadnego problemu z gojeniem. Noszę go już 3/4 lata i zapominam, że jest ;) Ważne jest, żebyś poszła do osoby, która zna się na tym co robi i wybierz kolczyk tytanowy - są drogie ale naprawdę dobre i co najważniejsze, nie uczulają ;)

wiele lat temu robiłam sobie kolczyk -ale chyba u jakiejś niedouczonej kosmetyczki...goiło sie to draństwo z pół roku i do tej pory mam blizne!!!! wrrr

Ja nie narzekam. mam juy 2 lata i ani rayu mi sie nic nie popapralo . po tygodniu sie zagoilo i do teraz jest super i ok.polecam

Gość Atena 03
Nie narzekam..ja juz mam 6 rok.Goilo sie co prawda pol roku ale jestem zadowolona.Dlatego robcie sobie jak jest zimno,trzeba uwazac zeby go nie namaczac.Poza tym dobry jest kolczyk ze stali hirurgicznej.