Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas...

ponad 100 kg w ciazy...

Polecane posty

Ja przed porodem ważyłam ok.62-63kg,dzień przed porodem 98! Teraz waże ok 80,synek ma 9miesięcy..i tak już straciłam wiarę,że wrócę do poprzedniej wagi..

Gość gość
Ja przed porodem ważyłam około 85 kg. Do porodu waga około 110 kg. W ciąży jadłam naprawdę przeciętnie. Jak na ciężarną to nawet średnio. Ale same piersi chyba tonę ważyły. Z C na G urosły. A czemu nie wiem!!!! I ręce utyły. Sam brzuch też wielki i dziecko około 4 kg. ale w nogach przybyło 1 cm. Ogólnie czułam się jak maciorka taka. Bo widać było że jestem taka duża, ale ten efekt był potęgowany najbardziej tym moim biustem.

Gość gość
Ja przy wzroście 164 cm przed ciążą ważyłam 64 kg. W dniu porodu w 38t4d wazylam 101.5 kg! Przytyłam 37.5 kg czułam się strasznie, ale nikt nie robił mi żadnych uwag ani złośliwości. Lekarz też był profesjonalny i tylko radził jak sobie radzić, by nie tyć tyle. A tyłam po ok 4 kg na miesiąc. Niestety. To był trochę efekt odchudzania wcześniej (z 78 kg do 64 kg) i organizm oszalał. Dużo puchłam. Ale i dziecko duże. Ponad 4.5 kg. 57 cm Po porodzie schudłam od razu 16 kg. Z wagi 85 kg wpadłam do 76 kg po skończeniu karmienia piersią. I waga stoi.