Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaaaaaa

zyje chyba sobie sama na zlosc

Polecane posty

Gość beznadziejaaaaaaa

nic mi sie nie udaje. jestem beznadziejna. on jest daleko. nie wiem czy chce byc z nim. moze jestem z nim tak naprawde bo nie moge znalezc sobie nikogo tutaj? nawet rok w szkole oblalam. nie mam ochoty na nic, gdzies mam nauke. nic mi sie nie udaje. stalam sie dziwna,cicha,boje sie odezwac albo gadam glupoty. a nawet jesli w cos wkladam juz ten wysilek to i tak to nie wychodzi. nie mowiac o przyjaciolach,ktorzy niby sa ale jak cos potrzebuja. mam dziwne wrazenie ze sieglam dna.

Gość no i git
każda motywacja jest dobra

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie przejmuj się tak I NIE WMAWIAJ, ZE JESTES GORSZA Pomyśl sobie, że prawie każdy ma takie problemy tylko je ukrywa. Bądź pewna siebie ...

nie przejmuj sie glowa do góry wszytsko sie uloży :) Czasami tak w zyciu jest ,że nic nie wychodzi. No ale teżba dać temu kres i postawić sie losowi i na przekór niemu iść przez życie z podniesioną głową :) i starać się by wszytsko było ok :) Napewno dasz rade:)

Gość a jakie masz podejscie do
papierosow i masturbacji?

ja też żyję na złość, ale nie tyle sobie co wszystkim, którzy mnie znają. :D pół Polski życzy mi śmierci. już sama presja powodowana tym faktem powinna mnie zabić. :D

Gość beznadziejnie
jesli chcesz to ja dzisiaj we wrocławiu skaczę z mostu-jesli chcesz sie przyłaczyc to daj znac.

Gość a ja dzisiaj
skoczę na wódkę jeśli chcesz się przyłączyć to daj znać :p

Gość selenaaa
ojjjj wiem jak sie czujesz! Mam tak bardzo czesto! Jak chcialabys pogadac to daj znac:)