Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19muszelka90

nie wchodzi?

Polecane posty

Gość 19muszelka90

Jestem dziewica i często się masturbuje. Mój chłopak Maek bardzo chciałby sie ze mną przespać, ale wie ze nie zamierzam sie spieszyc narazie uparł sie na gry wstepne... boje sie ze jak dojdzie juz do czegos wiecej to jego penis nie zmiesci sie do mojej pochwy...? co mam zrobic...? czy ktos mial podobny przypadek i watpliwosci?

Gość masturbatorkaXXL
a jak sie masturbujesz? spróbuj czymś większym, to se rozciągniesz i nie bedzie kłopotu :-D

Gość 19muszelka90
ee... mówisz powaznie?... hm...

Gość przecież może zacząć palcami
1, 2, 3, ty też możesz sobie sprawdzić ile palców ci wejdzie. nie rozumiem problemu, możliwe że ten tekst napisał jakiś małolat, bo mało prawdopodobne, że kobieta może być aż tak infantylna

Gość 19muszelka90
wiem jak skonstruowana jest pochwa bo jestem dobra z biologi ale czytalam juz wiele pytan z problemami od dziewic w moim wieku... sama sie nie spiesze ale wiem ze mu to wielka przyjemnosc sprawilo zwłaszcza ze mial wczesniej 2 dziewczyny z którymi sie nie raz kochał... czuje sie wiec niekomfortowo i zle bo niechce narazie mu tego dac.. boje sie ze to bedzie cholerny ból. widzialam jego penisa i jest naprawde bardzo obszerny i długi.. przeraza mnie to troche...:(

Gość 19muszelka90
no wlasciwie to wchodzi mi 1 palec!! nie ejstem infantyla.. sorki bez takich tekstów.. z mama nie moge o tym pogadac.. wiec pytam sie na orum calkiem szczerze..

Gość masturbatorkaXXL
a no poważnie mówię. może to nie brzmi zbyt romantycznie, ale za to bedzie mniej bolało. możecie zacząć tak jak napisała palcami, powoli,stopniowo.no i nie stresuj sie,a skoro lubisz sie masturbować... pytam, jak to robisz, bo chodzi mi o to, czy przezywasz orgazm pochwowy czy łechtaczkowy?bo ja kiedyś potrafiłam tylko ten drugi, a jedynym kontaktem z moją dziurką byłowkładanie tamponu :-) potem postanowiłam "zbadać teren",najpierw czymś niewielkim, potem stopniowo większym,i...spodobało mi się,a ite pochwowe orgazmy... :-) mrrrrau... musisz poznać swoje ciało,co cie podnieca,sprawia przyjemność.spróbować,jak jest najlepiej,a jak cie boli. wiem, że komus towyda sie dziwne, oburzające bądź zboczone, ale po takiej praktyce prawie nie odczuwałam bólupodczas pierwszego stosunku,a i już podczas pierwszego razumiałam orgazm :-)

Gość 19muszelka90
głównie łechtaczkowy, bo według mnie jest najbardziej przyjemny. Do pochwy co jakis czas sobie cos sterylengo bardzo włoze... od momentu kiedy balam sie ze ujście pochwy jest tak malutkie... chyba spróbuje sie zastosowac do twojej instrukcji, w kazdym razie dzieki:*

Gość masturbatorkaXXL
muszelko--> :-)

Gość gość
Też myślałam, że mi sie nie zmieści. Nawet oglądałam sobie krocze w lusterku i nie widziałam tak a) żadnej łechtaczki, b) żadnej pochwy, c żadnej cewki moczowej....tylko wargi wieksze widzialam i odbyt, a jednak wszystko sie znalazło:P

wiem z doświadczenia przyjaciółki że może nie wejść, ona robiąc to z chłopakiem myślała że chce to zrobić ale gdy on ja na maxa rozgrzał nie dało rady. Ona byla niby przyszykowana ale jednak ookazalo sie ze podświadomość zadziałała i nie dało rady. Później poszła do gina i ten wkładając jej wzwiernik powiedzial wspolczuj Twojemu chlopakowi... ale u kazdego jest inaczej wiec wiesz:P Ja współżyjąc pierwszy raz nie czułam ani odrobiny bólu, nigdy wczesnie też sie nie masturbowałam, moge powiedziec ze było nawet bardzo przyjemnie:D

Gość 19muszelka90
no wlasnie a jak ja tez mam taki przypadek....? boje sie jednak.. niechce go zawiesc...:(

boję się bo ostatnio zaczęły mi z pochwy wypadać....... znaczki pocztowe ale skonsultowałam sie z moim ginekologiem,który bardzo mnie uspokoił bo powiedział że to nie znaczki pocztowe tylko naklejki z bananów

Gość buahahahahahahahaha
podszywacz sie nie wylogował:D

Gość Q_______
ja mam tez problem z moim cholpakiem, otoz on nie moze we mnie wejsc, bo mnie strasznie boli; probowalismy juz wszystkiego, lekarz nawet zalecil lampke wina dla rozluznienia, ale nicz tego:-( ja jestem coraz bardziej przez to zdenerwowana i boje sie ze mnie chlopak moze zostawic (jest wyrozumialy, ale kto wie jak dlugo moze wytrzymac?); moze ktos zna jakies srawdzone sposoby? chetnie skorzystam; pozdrowienia i powodzenia

Gość okropne
Dołączam... Mam ten sam problem.... Przyhcodzi co do czego to on po porstu nie może we mnie wejść..

Gość kruchaaa
mam identyczne obawy jak ty

Gość rebe
Po nocy poślubnej Icek idzie do rabina po poradę, bo nie udało się skonsumowac małżeństwa. - Rebe, nie wchodzi... rabin na to: - A maslił ty? - Nie maslił... - To pomaslij... Po nastepnej nocy Icek znów pojawia się u rabina: - Rebe, nie wchodzi... - A maslił ty? - Maslił... - A smalcził ty? - Nie smalcził... - To posmalczij... Po nastepnej nocy Icek znów pojawia się u rabina: - Rebe, nie wchodzi... - A maslił ty? - Maslił... - A smalcził ty? - Smalcził... - A do szklanki z olejem wkładał? - Nie wkładał... - To włóż... Po nastepnej nocy Icek znów pojawia się u rabina: - Rebe, nie wchodzi... - A maslił ty? - Maslił... - A smalcził ty? - Smalcził... - A do szklanki z olejem wkładał? - Rebe, nie wchodzi...