Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e_mkaaaa

Narty na Słowacji- Wasze wrażenia....

Polecane posty

Gość e_mkaaaa

Wybieram sie z rodzinka na narty, myślimy o Słowacji. Jesli ktoś z Was był, niech podzieli sie wrażeniami.Dokąd najlepiej jechać - Chopok? Jakie są ceny, ludzie, zaplecze gastronomiczne. Będę wdzięczna za wskazówki.

Gość ecinka-e
ceny podobne do naszych troche luzniej ale jeden wielki minus-stoki nie sa oswietlone wiec o 16tej koniec przyjemnosci zreszta sklepy rowniez wczesnie zamkniete ,pozostaje zalac robaka i tyle

Gość e_mkaaaa
----> ecinka-e , w jakim miejscu byłas? Slyszałam że najlepsze warunki są na Hopoku. I jak wygląda kwestia noclegów, ceny itp..

ja byłąwm w zeszłym roku na chopoku, jazdy wieczorne takze tam są

Gość e_mkaaaa
moon---> i jaki Twoje wrazenia? Gdzie mieliscie noclegi?

w demianowej, ogólnie jestem zadowolona, ale stoki raczej dla umiejących jeździc

na pewno jedzenie tansze jest niz u nas, wyciągi w podobnej cenie, ale mniejszy tłok, no i fajny klimat

Gość e_mkaaaa
Ja z kolei naczytalam sie w necie, ze kiepsko z gastronomia i generalnie turysci nie sa zbyt "obskakiwani" przez miejscowych, wszyskie sklepy i lokale bardzo krotko czynne. No ale w sumie jade tam na narty..

jedzenie dobre, ale nie wszędzie, a bedziesz w okolicach chopoku? w mikulaszu jest dobra restauracja route 66 : http://www.r66.sk/ i w dolinie demianowej w hotelu 3 studniczki daja dobra pizze, a sklepy to fakt zamykają wczesniej, ale zakupy mozesz robic w hipermarkecie w mikulaszu, czynne podobnie jak u nas

Gość e_mkaaaa
Dopiero zaczynamy przegladac noclegi, ale chyba najlepiej byloby jechac w okolice Jasnej.

Gość e_mkaaaa
Jedziemy w trzy osoby, wiec raczej hotel biore pod uwage. A Wy gdzie nocowaliscie i jakie ceny w stosunku do warunkow?

nocowalismy na kwaterach w demianowej, ceny to około 35 zł nocleg

a warunki byłyby ok, gdyby nie grzyb na scianie, który pojawił sie niedlugo po naszym przyjeździe :O