Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eduardoo

moja żona nigdy nie odmowiła sexu. nawet jak nie ma ochoty

Polecane posty

z kobietami już tak jest, jak męzczyna rozbudzi w swojej ukochanej kobietę, to ma póżniej kobietę, a nie jakąś smarkatą pipcie, przypominającą kłodę drewna.

Ćpa do tej pory, przecież kto nie ćpa jest matką polką. A to gorsze od nazwania kogoś pasztetem:classic_cool:

Gość hehe zazdościcie laski
że facet wygrał życie i ma normalna żonę, która nie dozuje sexu w zależności od humoru

Gość gość
hehe zazdościcie laski--> a od kiedy to żona jest od rozkkładania nóg na zawołanie męża? Odpowiedz: od kiedy faceci zaczeli mieć fantazje i marzenia :classic_cool:

Gość pozdro jesteś głupia i
pewnie samotna

Gość gość
Ani jedno ani drugie :classic_cool:

Gość eduardoo
jestem szczęśliwym facetem a moja żona jest moją najsłodszą kochanką, jeśli to komuś przeszkadza... cóż nic nie poradzę .... :)

Gość eduardoo stary pierdziel
i na tym zakończ swój referat...pochwaliłeś się nie wiadomo po co wracaj do żonki...ulżyj sobie :P

Gość hehe innych boli ze
facet ma super żonę

Gość też tak mamy w związku
taka żona to skarb. pozdrawiam i zyczę szczęścia

Gość gość
Okruszek--nie jestem feministką:) Tak naprawde to ja absolutnie nie potepiam roli zyciwoej, jaka obrała sobie żona autora, tylko że ni grzyna tego nie kumam....a może ona ma za mało zajęć w życiu...nie wie jak to ejst być zmeczonym, zestresowanym, zdołowanym, chorym, zmartwionym.....ja w takich chwilach nie mysle o sexie i guzik mnie obchodzi, że mojemu facetowi sie akurat zachciało. Wiem, wiem, jestem okrutna:o🖐️

Gość no widzisz pozdro
i dlatego siedzisz tutaj a nie w realu. ale może kiedyś ci się uda

Gość gość
Doba ma 24 godziny, mam czas na wszystko, nie bój sie:P

Gość edvardo
Z rozkosza siadzac na kibelku wdycham obsesyjnie intensywny zapach mojej wychodzacej z tylka kupy i z radoscia osiagam orgazm.

Gość a ja się zgadzam z eduardoo
i martyną19 jestem kobietą i mam dokładnie tak samo jak martyna19 eduardoo gratuluję żony a żonie męża

Gość lincokk
Eduardo -dałeś dupy z tym postem a teraz się już tylko tłumaczysz. Że nie jesteś takim męzem jakiego nam przedstawiłeś!:-P Może chciałeś się tylko pochwalić ale w trakcie okazało sie że wcale nie jesteś takim młotem jakiego nam zaprezentowałeś. Twoja pierwsza wypowiedź i niektóre kolejne wyglądają jakby napisał je całkiem inna osoba. Na przykład te dwie: "posłusznie rozkłada nogi albo wypina pupę. prawdziwy skarb, ma zakodowane że jak facet chce to należy mu dać. a jak lodzika robi.... mniam. polecam takie partnerki. nie czuje się zmuszona, wykorzystana, tak po prostu ma i jest to dla niej zachowanie naturalne. bardzo to w niej cenię" Wypowiadasz się jak zwierzę, jak robotochłop, pan, ekonom, zawodowy ruchacz. Natomiast tu, co za miła odmiana!!!:-D "naprawdę rozumiem, że jak ma się 20 kilka lat to się patrzy na życie inaczej niz gdy lat ma sie 40 kilka. rozumiem że cześć pań się oburza tylko za bardzo nie wiem po co. napisałem że jest mi bardzo dobrze z moją żoną, jej też jest ze mna dobrze, spędzamy życie szczęśliwie, kochamy się, mamy wspaniałe dzieci, o które wspólnie dbamy, martwimy sie o nie, myślimy o ich przyszłości, bardzo dużo czasu poświęcamy na rozmowy o nich, o ich problemach, o tym co je może w życiu czekać" (nie napisałeś tego, tylko powiedziałeś nam ze masz w domu niezłą maszynkę do ruchania z której usługn jesetś bardzo zadowolony:)) Zanim założysz kolejny topik w którym bedziesz chciał się pochwalic swoim szczęściem małżeńskim -pomyśl, czy nie robisz z siebie przysłowiowego fiuta!;):-P Pozdrawiam 👄

Z cudzą zawsze najlepiej, bo z wpadką pójdzie do męża:P Muszę zmienić nick, kiedy to ja miałam 19 lat:D:D. Heheh już siwieje:P

Gość hehe ale gościowi zazdroszczą
aż sie miło czyta teksty zwapniałych lal

Gość wikta75
ja tez mężówi nigdy nie odmówilam nie bylo takiej sytuacji, lubie seks chyba nawet bardziej niż on i jest super :)

Gość wikta75
noofakt, kazdego co innego kręci :P