Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cabernet

KOCHAM STARSZEGO, CIEZKA SPRAWA

Polecane posty

Gość cabernet

jak w temacie kocham starszego, ja mam 25 lat i meza on 36 obecnie wolny. Pisze piekne esy, pieknie mowi, cudownie całuje. Hmmm do niczogo wiecej nie doszło. Trwa to juz prawie rok a ja nie przestaje o nim myslec. To typ pt. " jestem przystojny i wiem o tym,dbam o siebie ale tez jestem czuly". Ideał, dla mnie napewno. Jak go zdobyc?

Gość yori
ja mam 25 lat a moj maz 36.

Gość cabernet
jak go zdobyłas? Ja mam jobla juz totalnego. Niby jest ok ale on wie ze ja mam meza, ze jeszcze go mam. Ostatnio zaproponował zebym w maju wyjechała z nim na zawody. Hobbistycznie jezdzi ( eee niewazne na czym). Jest czuły i cudowny, dobrze gotuje i piecze a do gtego cialo sportowca i bardzo inteligentny. Nio i tu jest problem. Moze zbyt dobry dla mnie, to troche ogranicza.

Gość cabernet
yori jak jest w takim zwiazku? Ja generalnie nie czuje tej roznicy, on niby rowniez ale zawsze wolał stsze. Niby kiedys jak mowi, to bardzo szczery i otwarty facet. Kurcze chyba mnie niezle pozamiatało.

Gość nudaaaaaaaaa
Ja mam 28 a mąż 39 i jest ok.

Gość yori
Nie wiem jak go zdobylam. Po prostu sie poznalismy, zaczelismy spotykac i tak wyszlo. Najpierw troche sie przerazalam ta roznica ale teraz zupelnie jej nie czuje.

Ja mam 19 lat, mój facet 30 i świetnie się dogadujemy :) Tyle że to on sam o mnie zabiegał. A u Ciebie... ciężka sprawa, jedyne co Ci mogę doradzić to żebyś się za nim nie uganiała, facetów to odstrasza. Pokaż, że Cię on interesuje, ale nie bądź nachalna.

Gość atka1972
a maz co z nim warto ryzykowac wszytko za jedna chwile szczescia

Gość problem jest gdzie indziej
Nie chodzi o : mam 25 lat .. on 36 tylko: mam ... meza, on ... obecnie wolny

Gość schowaj kase
nie, to typ: chodz naiwniario, przelece cie, a potem sapdaj :D

Gość milaagata
clawka a ile ze soba jesteście juz razem..?

Gość Laurka23
ja tez mam starszego partnera (15lat), ale nie o wiek tu chodzi. ja jestem WOLNA i on tez.... zastanow sie, zanim zrobisz cos glupiego i stracisz meza

Gość milaagata
Ja tez miałam taki dylemat bo ponałam miłego fajnego faceta gdy bardzo bardzo bardzo młoda i zaryzykowałam nie myśląc co powie moja rodzina i jestem z nim do dziś juz ponad 5 lat a on jest 8 lat starszy

Gość coco musi umrzeć
ja mam 23, moj luby 36... rozumiemy sie bez slow....te same pasje,zainteresowania....styl bycia, poczucie humoru.... w lozku jest nam bosko choc obojgu z osobna przedtem bywalo roznie... pasujemy do siebie jak piesc do nosa :D

Gość coco musi umrzeć
....choc tez sie czasem boje o to co bedzie dalej.... ale to facet ,ktory da mi gwiazdke z nieba...a ja jemu... ciezka sprawa owszem...ale nie nalezy za duzo myslec... co do Ciebie...nie podoba mi sie jedno w twoim zachowaniu...mianowicie,ze oszukujesz meza! to nie fair

Gość Zaba Mariola
Coz, skoro masz kochanka i jemu nie przeszkadza ze masz meza to 1. koles srednio moralny, uczestniczy w zdradzie i ma to gdzies 2. kolesiowi na Tobie nie zalezy, bo gdyby kochal to predko postawilby Ci ultimatum,ze masz zostawic meza i byc z nim Sama jestes wygodnicka, jesli w ogole wyznajesz zasade 'nie rob drugiemu co tobie niemile', to powinnas najpierw sie zastanowic co z malzenstwem i wtedy albo zrezygnowac z meza albo z kochanka. Nie da sie na dwa fronty grac i nie powinno,bo oklamujesz i zdradzasz meza, zapewne kompletnie niewinnego goscia,ktory Cie kocha i chce dla Ciebie jak najlepiej. Wybadaj kochasia, wspomnij mu ze sie rozwodzisz i zasugeruj,ze chcialabys za niego wyjsc - 90% ze koles wezmie nogi za pas. Ale sprobowac mozna, nie zazdroszcze Ci tej sytuacji , bo jak sie maz dowie to bedziesz naczelna k.urwą w rodzinie.