Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeee

wygladam na 35 lat a mam 19

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeee

nie wiem dlaczego tak się dzieje, mam taką twarz:( wszyscy mi dają 35-40. to przykre:( zdrowo się odzywiam i uprawiam sporty i ogólnie jestem zdrowa,nie choruję na nic takie juz mam rysy, tragedia:(

Gość karo13
Najważniejsze jest dobre samopoczucie!

Gość eeeeeeeeee
nie, to moje rysy, układ twarzyno nie wiem jak to nazwac, taki kształt nosa taka cera, oczy.. jasne ze mozna się podmalowac ale ja chce wygladac normalnie nie tylko w tapecie ehhh

Gość pięknisiaaaa
palisz fajki??chodzisz na solarium?

Gość pudelkaa
moim zdaniem to niemozliwe. Mozesz wygladac na 25, ale nie na 40!!

Gość Czemu tak

Gość eeeeee
nie pale fajek, nie chodze na solarium, włosy mam takie średnie, brązowe, nie bardzo ciemne. od włosów to nie zalerzy, mowiłam ze to chodzi o twarz, opuchnieta, z plamkami(ciagle mi jakies zaczerwienienia sie pojawiają, szeroki nos, duze pory, kształt ust :/

Gość eeeeee
miało byc nie zaleŻy

Gość no ja mam odwrotnie
mam 32 lata a mam takie rysy twarzy ze daj mi duzo mniej lat. nawet chyba jak bede miala zmarszczki to bede miala takie troche dziecinne rysy twarzy

ja mam 20 a daja mi srednio 15-16 lat jestem niska i drobna....... mam wlosy koloru ciemne blond do tego loczki.....i dosc dziecinna twarzyczke..... od koloru wlosow duzo zalezy uwierz mi....... a jesli masz taka skore to probowalas cos z tym zrobic?

Gość no ja mam odwrotnie
no ja akurat mam ciemny braz nawet juz troche siwych a i tak daja mi mniej bo mam delikatne rysy twarzy

Gość eeeeee
no próbowałam ale to chyba juz takie cechy mojej skóry. poza tym nawet jak się zatapetuje to i tak kształt i rysy są jak u 40 latki ide juz spac,bo nawet nie mam siły o tym dłuzej pisac:/

Gość ninka kosmetyczka
daj fotke to ocenimy szczerze i podpowiemy co zrobic bys wygladała mlodziej :)

Gość eeeeee
nie nie dam fotki, niestety wiem jak niektórzy potrafią tu zbluzgac wiec nie zaryzykuję.. poza tym marzy mi się wyglądac chocby na swój wiek ale naturalnie, bez makijazu, bez farbowania itp ale to juz chyba nieosiagalne.. dobranoc

Gość potrzebująca pomocy z ang.
Zaryzykuj i wybierz się do jakiegoś dobrego stylisty. ;) Nie wierzę, że nie ma sposobu, żeby Cie jakoś wizualnie odmłodzić. Wizyta u dobrego fryzjera, który dobierze Ci odpowiednie cięcie i kolor może przynieś całkiem niezłe skutki.

Gość sosjerka22
rozjaśnij włosy i wytnij grzywkę. pomoże 🖐️

Gość eeeeee
no tak ale sęk w tym ze taką juz mam twarz, fryzure mam bardzo młodziezową. to twarzy nie zmieni. popatrzcie na jakąs 35-tke, da się z niej zrobic 19-stke? nie. a tym bardziej ze ja nie chce byc zrobiona tylko naturalna.. ojj ide juz bo wpadam w doła

Gość dede reporterka
a spróbuj użyc jasnego ( lekko różowego lub brzoskwiniowego) cienia do powiek, podwiń rzęsy. Twoje spojrzenie będzie bardziej "młodzieńcze" a jak się ubierasz?

Gość RSRERE
Miałam taką koleżankę, w wieku 22 lat dawali jej 40, masakra ! wydaje miśię że tak mają osoby o kwadratowej twarzy bo z wiekiem poszerza się na dole twarz, wiszą takie poliki