Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin999

Modle sie żeby nie mieć córki tylko syna

Polecane posty

Gość marcin999

Moja żona jest w ciązy a ja modlę sie żeby nie miec córki tylko syna. Boje się że jak będzie córka to kiedy dorośnie będzie świerzym mięskiem dla facetów. Sam jestem facetem i dobrze wiem jak wielu facetów traktuje kobiety, jak uwodzą jedna dziewczyne po drugiej i potem chwala się co z taka lalką robili. Nigdy nie chciałbym żeby mnie coś takiego spotkało, żeby moja córka była świerzym mięskiem dla jakichs napaleńców albo co gorsza znalazła sobie jakiegos sponsora a niestety w dzisiejszych materialistycznych czasach jest to bardzo rozpowszechnione.

Gość polecam wizyte u psychiatry

Gość jeszcze nie stara panna ale ju
masz racje tez wole urodzic synka kiedys tam

Gość kotek mruczek
Musze przyznać pierwszy raz się spotykam z takim myśleniem u mężczyzny :)

Sorry, ale jak dziewczyna bedzie miała wysoką samoocene, to w życiu nie pozwoli sie tak traktować, bo bedzie potrafiłą mówić nie.

Gość marcin999
To nie chodzi o to że nie lubie kobiet czy nie szanuję tylko po prostu widze jak kobiety sa traktowane przez facetów a poza tym niestety wiele kobiet samych się nie szanuje. Ja bym się chyba powiesił gdybym sie np. dowiedział że moja córa ma sponsora czy cos w tym stylu :o

Gość sniadanko
a jak myslisz ze to bedzie chlopiec i bedzie sie zachowywal tak jak wielu chlopakow w dzisiejszych czasach to ci z tym dobrze?? corki zeby nikt zle nie potraktowal a syn moze zle kobiety traktowac??

Gość marcin999
Racja świeżym.

Gość marcin999
Ale na syna mógłbym mieć jakiś większy wpływ a dziewczyna jak dorasta i tak robi co chce :o

Gość sniadanko
bo dorastajacy synek slucha sie tatusia uwazaj bo ci uwierze

Gość kotek mruczek
Módl sie aby dziecko było zdrowe , płeć nie ma znaczenia ;)

To lepiej idź do psychologa jak najprędzej, żebyś zdąrzył zminić nastwienie zanim twoja żona urodzi, bo możesz nim zrobić krzywdę swojej córeczce :/ nawet nieświadomie :/

Chociaż w tych czasach to już nie wiem kto kogo gorzej trkatuje... ostatnio siędzę sobie na angielskim, był jakiś tekst o aktorach, więc zaczęłyśmy o nich rozmawiać, wtedy weszła szefowa i laska prowadząca zajęcia mówi jej, że właśnie rozmawiałyśmy o najładniejszych aktorach a ona mówi: \"Mi się podoba Zakościelny i... ten drugi palant... - Cypriański\" :D :D

Gość masz coś z głową
Człowieku, Twoja córka będzie robić w łóżku co będzie chciała. To jej dupa i nic Ci do tego nawet jak jesteś ojcem. Dorośnij.

Gość lewy prosty od starosty
tez tak zawsze chcialam. jedyna opcja - syn !

Tak...to lepiej mieć syna który będzie wykorzystywał świeże mięska i sponsorował je... Gratuluje!