Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś całkiem obcy...

ile z was kobiet rozbiło komuś wieloletni związek?

Polecane posty

Gość ktoś całkiem obcy...

ile z was kobiet rozbiło komuś wieloletni związek? i jak się skończyła historia takiego związku czy oby zdobycz nie wróciła do poprzedniej partnerki???

Gość chyba ja..........
jestesmy malzenstwem juz i straaaaaaaasznie szczesliwi

Gość dziubdziusss
ja tez :o ale nie mam wyrzutów... On i tak nie był z nią szczęśliwy, zakochał się we mnie w momencie kiedy ich uczucie już od dawna nie istniało. Czemu mam odmawiać szczęścia sobie i jemu. Ma z nią tylko dziecko

Gość brum brum
tylko... no tak, to przecież tylko dziecko

Gość do komory gazowej szkoda was
i teraz widać co za śmiecie chodzą po tym świecie

Gość szczesliwa laseczka
Byla sobie taka para: Ona 30 on 31, ona wredna suka on wspanialy facet. Ciagle z nim zrywala, traktowala go jak smiecia a potem wracala i przepraszala albo on blagal itp. Zrywali ale zawsze wracali. Wtedy ukladalo im sie super, bo mieli wspolne pasje itp. Niby taka madra karierowiczka, doktorantka prawa, uwazala sie za uduchowiona :-D ha ha Byli razem z 5 lat. Wyrzucala go z domu, ale chciala byc stale adorowana... Pojawilam sie ja: 20-latka (po jednym z rozstan). I tak sie we mnie zakochal, ze juz nie wrocil do tamtej, choc go szantazowala ze sie zabije itd. Od razu zamieszkalam u niego, jako studentka otworzylam swoja firme (zeby nie bylo, ze mnie utrzymuje, bo 10 l. starszy). Byl i nadal jest zafascynowany seksem i tym, ze uwielbiam piescic go ustami (tamta zrobila to moze z 2 razy :-D ) Jestesmy razem 4-5 lat, uklada nam sie super i mamy roczna coreczke :-) Facet jest cudowny! Marnowal sie przy tamtej. Nie rozumiem jak mogla go nie docenic.

Gość szczesliwa laseczka
widze ilonko, ze masz wielki kompleks na punkcie seksu? Seks to nie jest sposob na utrzymanie faceta przy sobie. Jest ze mna, bo mnie kocha, a kocha mnie bo jestem wspaniala kobieta i z radoscia umilam mu czas nie rezygnujac przy tym ze swoich zainteresowan. Mamy rowniez wiele wspolnych pasji i jeszcze wiecej tematów do rozmów. Facet jest tak wspanialy, ze moglabym piescic go ustami bez konca. Oczywiscie, ze z polykiem :-) Teraz po kilku latach nie kochamy sie juz 10x dziennie jak na poczatku, ale 1-3. Dzis w nocy bylo np. 3 :-)

Gość skdjfaksdjf
ja tez rozbilam i wymienil starsza na mlodsza :-) tez sie cieszy seksem

Gość skdjfaksdjf
nie małżeństw tylko związków, małżeństwa są święte!