Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka czaaaaki

BYLO DWOCH. NIE MA ZADNEGO....

Polecane posty

Gość laleczka czaaaaki

Niedawno zaprosil mnie na spotkanie jeden chlopak. Wedlug mnie swietnie nam sie rozmawialo i okazalo sie ze mamy te same poczucie humoru. Jednak drugi raz juz mnie nie zaprosil. Tak samo jeszcze jeden koleś którego poznalam jakies 2 miechy temu. Strasznie mi sie spodobal, swietnie nam sie gadalo itp. Wydawalo mi sie , ze tez go zauroczylam. Ale guzik. Nic nie wyszlo. A ja nie bede zabiegac o niego jak on mnie nawet na gg olewa (czytaj: odpisuje z ,,łaską"... Najgorsze , ze oboje mi wpadli w oko, a tu zaden mnie juz nigdzie nie zaprosil ani nic. Dodam , ze jestem ladna i zgrabna i NIE pusta . Czemu wiec kolesie traktuja mnie TYLKO jak kumpele do pogadania i posmiania sie :/

Gość laleczka czaaaaaki
A myslisz ze nie warto (zwlaszcza do tego drugiego) zarywać jak on mnie olewa ?

Gość zyzio dyzio
idz z ktoryms do lużka , prosta sprawa

Gość zyzio dyzio
sam chodze do lużka z wszystkimi facetami , ktorzy mi sie podobaja

Gość laleczka czaaaaki
najgorsze jest to że zauroczylam sie nim na powaznie a tu dupa.

Gość zyzio dyzio
juz mi idz do luzka, to cie na bank nie oleje ;)

Gość laleczka czaaaaki
Kurde, ale czemu tak jest? Nic im nie zrobilam, bylam w porzadku, w dodatku swietnie sie gadalo i w ogole, potrafilam ich rozmieszyc. Oczywiscie takze troche ich ,,uwodzilam" ale bez przesady. Gdybym byla jakims monstrum to rozumiem, ale brzydka nie jestem.

nie masz tego czegos i juz;) wiem bo ja tez tego tajemniczego czegos nie mam;) podobam sie facetom,twierdza ze jestem fajna itd,ale ich nie przyciagam i dupa;) ale jedngo przyciagnelam:P i ty tez takiego znajdziesz kiedys:)

Gość laleczka czaaaaki
qrde ale za to przyciagam tych ktorzy mnie nie kreca, a juz jak jakis zawiruje mi w glowce to dupa. Nie wiem o co chodzi temu drugiemu, ale chyba powinnam o nim zapomniec, czy nadal probowac cos??

Gość laleczka czaaaaki
halooooooooooo pomozcie

Gość laleczka czaaaaki

Gość lillllllian
po tytule myslam ze to topic polityczny a ja o czyms nie wiem ;)

Gość kluska serowa
lillllian - :D :D :D :D :D

Gość o żesz ja cię orzeszku
NIE pusta ......... :D :D :D :D :D :D

Gość
Topik polityczny... :D🖐️

Gość wierz mi miałam podobnie
pamietam jeszcze na studiach, prawie kazdy facet sie na mnie gapił, uśmiechal, bez fłaszyewj skromosci podobałam sie, ale jak juz sie spotkałam z kims to choc było super na spotkaniu to znajomosc urywała się. nie wiem moze ci faceci liczyli na gest z mojej strony...dziwne bo na sptokaniu wyraznie dawlai do zrozumienia ze im sie podobam itp. pamietam nawet jeden przyklad spotkałam sie z pewnym facetem, wogóle mi się nie podobał, ale super nam sie gadało. on wydzwaniał, widac było ze sie mna zauroczył...az w pewniej chwili kontakt ciach. urwał sie. bardzo to przezyłam bo go polubiłam. nigdy tego nie zrozumiem dlaczego z niektórymi facetami tak jest, a na to wychodzi ze nawet z wieloma. i choc jestem atrakcyjna dziewczyną, i lubianą, i choc byłam na studiach w szkole morskiej gdzie wiekszosc to byli faceci, to i tak swoja miłość poznałąm gdzie inndziej.

Gość karolajnaaa aaa a a
Nie wiem... ja mam taka sytuacje, ze koles ktory mi sie podoba, ktorym dosc mocno sie zauroczylam (aaaaaa bardzo mocno) mieszka w Niemczech... ale bardzo czesto jest w Polsce i za kazdym razem wtedy spotykamy sie... jest super, widac ze jemu tez zalezy na tej znajomosci... kiedy jest w Niemczech ciagle wypisujemy do siebie sms... ale nie jestesmy razem... tego nie moge powiedziec, chociaz bylabym gotowa na taki zwiazek, ciagnie sie to juz prawie 2 lata, mi ciagle sie podoba i on tez ciagle w to brnie... kiedy w koncu cos sie wydarzy i bedzie to jakies bardziej powazne :(? co zrobic...