Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sobie pytam sie

kobietki co sprawia ze nabieracie podejrzen lub watpliwosci do faceta?

Polecane posty

chcialabym zebyscie napisaly konkretne powody,ja sama chyba mam ale obawiam sie ze przesadzam dlatego chcialabym poznac takze inne opinie

Gość hania3
a to zalezy o co miałby być podejrzewany:) a wątpliwości sama mam i to często.... a dlaczego? hmmm...np. bo coś dzieje sie nie dokońca z moimi przekonaniami

no wlasnie i co wowczas?zastanawiasz sie nad..?odejsciem?rozwazasz czy ten to wlascie on?

Gość intuicja nie kłamie
- pisze dużo pięknych, słodkich smsów (poeta) - nie odbiera tel. bo zapomniał albo bateria mu padła (cwaniaczek) - nagle ma tyle pracy że nie ma czasu na spotkanie (kłamca) a tak poważnie to wystarczy posłuchać ze zrozumieniem co facet mówi o innych ludziach, popatrzeć jak reaguje na inne kobiety... To wszystko da się zaobserwować... tylko my niestety wolimy widzieć to co chcemy, faceta( widzimy jedynie nasze wyobrażenie o nim a nie to jaki jest naprawdę), uczucie (jak coś nie gra wmawiamy sobie że jesteśmy przewrażliwione). Jeżeli Twoja intuicja mówi Ci że coś jest nie tak to posłuchaj jej...

jeżeli koleś: pomyśli o innej lasce/powie coś na temat innej laski/porówna mnie do innej laski/zasugeruje, że coś ze mną nie tak/skrytykuje mnie/powie mi cokolwiek nieprzyjemnego, wulgarnego albo jakiś wiejski tekst, to dla mnie w tym sensie jest nikim.