Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzikowata

przeszkadza mi juz moje...........dziewictwo!

Polecane posty

Gość guzikowata

w koncu ile mozna czekac i czekac.......... mozna sie nigdy nie doczekac tej jedynej osoby a ja mam ochote na sex sama sie zastanawiam czy aby jestem normalna!

Gość guzikowata
wlasnie ze nie! jakbym miala 18 to bym sie nie przejmowala mam 23.

Gość chlopak_g
a ja nigdy nie byłem z dziewicą i marzy mi się to

Gość alalal
do maz----> ty gowniarzu ale glupi jestes! blone za gruba??????/ c o to za glupota!!!!!!!!

Gość trutka22222222
to je strac w czym problem........... z tego co czytalam to juz jakis chetny sie nasunal, prawda chlopagk_g???????

Jak masz z kim stracić to dziwne, że jesteś jeszcze dziewicą. Jeśli nie masz z kim, to masz kłopot. :classic_cool:

Jeśli samo patrzenie na ciebie wymaga od patrzącego poswięcenia, to daj sobie spokój z myśleniem o seksie. :classic_cool:

Gość Spokojny maż
w długie styczniowe wieczory,gdy zona wyjdzie do piwnicy nakarmic koty,siadam szybko na kabaczku tak, że aż mi gardlem wychodzi. Czasami też czyszle dyszla panu Edkowi z pobiliskiej kotłowni.Ale to jak zona pójdzie do pracy.:classic_cool:

Gość chlopak_g
oczywiście ja z przyjemnością pomogę

Jestem przeciwny powyższemu zdaniu. Zmienia się. Czasem na korzyść, czasem nie. :classic_cool:

Gość chlopak_g
guzikowata jeżeli ci tak bardzo to przeszkadza i masz ochotę na sex możemy się spotkać napewno będzie przyjemnie co ty na to ??

jeżeli do 25 roku nie stracisz dziewictwa to później będziesz miała problem z tym

Gość chlopak_g
alez ja tak mam zawsze,a wujesk Stefcio to nawet mówi,ze oprócz dobrego serca mam wspaniale elastyczny odbyt :classic_cool:

Gość guzikowata
a skad jestes ?

Właśnie doszliśmy do sedna sprawy.. znowu. Z kim? Oto jest pytanie. :classic_cool:

tzn czytałam ostatnio taki artykuł zaciekawił mnie bo moja koleżanka ma 21 lat i jest nadal dziewicą

Gość chlopak_g
z gdańska ale zawsze można dojechać a ty skąd jesteś??

Gość laskababa
dlaczego to niby po 25 roku jest trudniej stracic dziewictwo? ps. 25-letnie dziewice nie istnieja!

Gość guzikowata
wroclaw

Gość chlopak_g
miło było by się spotkać gdzieś w ustronnym miejscu i przeżyć ten pierwszy raz co ty na to??

Gość chlopak_g
jako maly chlopak zostalem sila wciagniety podczas wycieczki w gdańskim ZOO do klatki z orangutanem , nie musze tlumaczyc co sie dzialo potem dodam tylko ze od tamtej pory mam niechec do bananow a na widok poteznie zbudowanego orangutana zwijam sie w klebek i mocno ssie kciuka...i to był własnie mój pierwszys raz :D

Gość chlopak_g
podszywaczu wymyśl sobie sam nicka a nie używasz mojego

Istnieją. Około 4 % osób nigdy nie podejmuje kontaktów seksualnych nigdy, nigdzie i nijak. Poza tym samozadowalanie u kobiet połączone ze stymulacją tylko łechtaczki utrudnia osiągnięcie satysfakcji z partnerem w sposób naturalny. Niestety ale najlepszy moment na zapoczątkowanie życia seksualnego już minął w jej wypadku. Teraz musiała by nadrabiać, a sporo do nauki zostało. :classic_cool:

Gość guzikowata
a gdzie np? a ile ty masz lat?

Gość guzikowata
zreszta ...co tam,przyjeżdżaj, bedę ubrana w białe koźluny i białą kurteczkę prosto z bazarku, a na głowię będę z dumą nieść rondel babci Józi do topienia borsuczego sadła :)

Gość chlopak_g
mam 27 lat a gdzie jak chcesz może u ciebie może u mnie a może gdzieś indziej jak chcesz o tym pogadać na osobności proponuje na skype mój nick chlopak_g