Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość von Frankenstein

Dziewczyny i Kobiety Panie i Panienki. Wasze Opinie prosze

Polecane posty

Gość von Frankenstein

Lepiej by menn byl zarosniety , obrosniety np. na klacie na rekach nogach i podbzuszu, czy zeby byl podgolony znyczy wlosy obciete tak na 2 - 5mm na klacie , pod pachami , starannie wygolony worek i pare wloskow w kierunku pepka, czy zeby byl calkiem gladki jak dzidzius:) Pozdrawiam i prosze o ciekawe wypowiedzi;)

Gość Angelika-Wawa
ja lubie pogolonych:) nie lysych i niezarosnietych jak zwiezaki

Gość leann
Kwestia gustu. Ja wprost szaleję za mega owłosioną klatą mojego faceta. Po prostu ją uwielbiam. Nie wiem, chyba mam jakiś fetysz na tym punkcie. :)

Gość Anielcia od Henia
Ja lubie gdy facet ma przyciete wlosy na klatce gdy ma ogolony woreczek i wlosy nad penisem ladnie przystrzyzone, oczywiscie musi byc wysoki i kuskularny

Gość a ja wole naturalnych
a jak musi sobie cos przyciac to moze skrocic wlosy pod pachami, ale nic wiecej, brzydza mnie wygoleni :/

Gość ZuziaodJuzia
Ja lubie jak ma klate jak Lew a w intymnym miejscu lubie podgolonych oczywiscie i podpachami musi byc ladnie inaczej brrrrrr

Gość W-W-W
Cyprysku a jaki jest naturlny??? bo sa rozni a jak dziewczyna lubi gladkich a facet zarasta to sie goli i na odwrot tak jak z nogami od dziewczyn , tez sobiegola i nietylko hihi