Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy dziewczyny co teraz

pomocy dziewczyny co teraz?

Polecane posty

Gość pomocy dziewczyny co teraz

dzisiaj koncze brac yasminelle i bede miala 7 dniowa przerwe bylam dzis u gina po recepte a ten mnie wygonil bo bez badan mi nie przepisze nie wiem co mam teraz zrobic isc prywatnie czy prosic w aptece bez recepty a jak znowu mnie wygoni ;/ pierwszy raz sie spotykam z czyms takim a do mojego miasta nie moge jechac bo sesja moja gin mi bez niczego recepte wypisuje a tu nie moge znalesc zadnego lekarza pomocy.. :(

To trzeba mu było powiedzieć, że badania już miałaś robione. W zasadzie, to ten lekarz się zachował dobrze. Bo powinni robić badania przed podaniem hormonów.

wspolczuje ci. moze sproboj u prywatnego lekarza. jesli nie to bedziesz musiala isc po sesji. na drugi raz popros gin o wiekszy zapas pigulek zebys nie musiala ciatac co miesiac

a w tym mieście co jesteś jest tylko jeden ginekolog?? ..niemożliwe!! troszkę kreatywności- idź do apteki i zapytaj gdzie jakiś lekarz gin przyjmuje w przychodni (czasem w recepty spojrzy, albo w komputerek, tam mają jakieś wykazy bardzo często) dowiedz sie od koleżanek gdzie jeszcze przyjmuje inny, poszukaj w necie wykazu przychodni w tym mieście i dzwoń po kolei i sie wypytuj czy mają ginekologa,( niekoniecznie prywatnie) i problem z głowy na jakiś czas. ps. A w wolnej chwili do lekarza na podstawowe badania.