Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open

czy woda utleniona w zelu bedzie lepsza do rozjasnienia włosków niz taka w plyni

Polecane posty

Gość zadna woda utleniona nie jest
zadna woda utleniona nie jest dobra do rozjasniania wlosow!!!!!!!!!!!!!!! masz na rynku tyle produktow do koloryzacji a ty bedziesz uzywac wody utlenionej??? no ale rozumiem ze lubisz popalone suche wlosy i twoim celem jest wlasnie takie miec.

przecież do każdego farbowania używa się wody utlenionej. zarówno w salonie farbę miesza się z wodą utlenioną, jak i gotowe farby mają zawsze 2 preparaty, które się łączy - barwnik i wodę utlenioną.

Gość Jejejejejjeeeeeeeeeeejjjjjjjj
a któz używa do tego wody utlenionej ????????????Teraz ? Mając tyle na rynku kolorów?????? Baby gdzie Wy żyjecie???????????????

Gość wiktoriac
Zgadzam sie ze sie do daje do koloryzacji wode utleniona.Znam osobe co troche sobie rozjasnia i bardzo ladnie u niej to wyglada,nic zoltego tylko taka naturalna barwa.To tez zalezy od wlosow kto jakie ma,wiec nie kazdy moze uzywac wody utlenionej.Co do zelu to nie mam zdania,bo nie probowalam nigdy takiej wody

Gość Jejejejejjeeeeeeeeeeejjjjjjjj
Ja też znalam ale dzis ta moja znajoma ma 55 lat i jest łysa -:( niestety :(:(:( powód ? Żadne choroby.Własnie rozjaśnianie włosów w młodości woda utlenioną!!!! Ale wtedy nic innego nie było:o:o:o:o

Gość open
ale to chodzilo o wloski na twarzy ....:o

Gość wiktoriac
Jest oczywistoscia ze kazda chemia niszczy wlosy,nawet taka woda,ale ludzie nie patrza w przod i mysla co teraz.Z reszta moze cos wysmysla do naszej 50-tki,zatruje oczywicie