Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negatywna Pozytywka

kto tak jak ja kubi słuchac Zetki nocą?

Polecane posty

Gość Negatywna Pozytywka

dopiero wtedy nadają tam fajne piosenki, z mojego ulubionego okresu z muzyce, czyli lat 88-97 :) Varius Manx z Lipnicką, Edyta Bartosiewicz, Wilki, Ira, Perfect, Aerosmith... lubię ten klimat:)

I Hey często dają. Ale wtedy to ja niestety śpię :)

Gość Negatywna Pozytywka
albo De Mono:D ach.. to były czasy:) ja chodzę późno spac, więc mam taką szansę

ja slucham noca rmffm, dzisiaj radia plus(bo wieczorem byl różaniec:p, a w nocy gadali o \"kibolach\":D) Czasem zetki...;)

Gość Pollena2000
też bardzo lubię:D a to jedna z moich ulubionych piosenek Edyta Bartosiewicz - Sen To jest mój sen ten sen przeraża mnie W pokoju bez ścian zamykam się Nie ma nic nie ma mnie niby bezpiecznie Ale wcale nie jest dobrze w moim śnie To jest mój sen ten sen zawstydza mnie Zachłanna i zła wciąż więcej chcę Nie ma nic nie ma mnie niby cudownie Ale wcale nie jest dobrze w moim śnie Budzi mnie wiatr - wiatr niesie strach Budzi mnie deszcz - deszcz tuli mnie Budzi mnie blask gorących dni Budzi mnie krzyk - czy wciąż się śni? Nie ma nic nie ma mnie niby bezpiecznie Ale wcale nie jest dobrze w moim... śnie Budzi mnie wiatr - wiatr niesie strach Budzi mnie deszcz - deszcz tuli mnie Budzi mnie blask gorących dni Budzi mnie krzyk - czy wciąż się śni?