madziarex 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Tak jak w temacie, szukam pań młodszych i starszych, które tak jak ja planują od poniedziałku przejść na dietę kopenhaską. Zeby łatwiej było wytrwac, trzeba się do niej dobrze przygotować. Ja od świat: nie jes=m słodyczy, chleba, ziemniaków itd itp i ubyło 4kg i waga stop... Szukam zdesperowanych kobitek bo wiadomo w grupie łatwiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 12, 2008 no cóż:) na vitalii znalazłam grupę wsparcia i kilka silnych współzawodników (3kobiety =jeden facet z tym, że on już jest na 8dniu -6kg za nim) i już na 100% zaczynam się w poniedziałek dietować. Od tygodnia się przygotowywuje i tak mimowolnie 1kg za mną:) oby tak dalej> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IZABELLAK5 0 Napisano Styczeń 12, 2008 CO TO MOZNA WOGULE JEŚĆ NA TEJ DIECIE A CZEGO NAJLEPIEJ UNIKAĆ !!! może mi ktoś dokładniej odpowiedzieć na to pytanie dzięki z góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 12, 2008 specjalnie dla Ciebie wklejam jadłospis:) dieta jest dość radykalna ale warto, pod warunkiem, że masz silną wolę i nie rzucisz się po niej na jedzenie DZIEŃ 1+8 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc Obiad: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4+11 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) Obiad: 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego ( ugotować kompot ) DZIEŃ 5+12 Śniadanie: 1 duża tarta marchewka z cytryną Lunch: 1 chuda ryba z cytryną - sok z cytryny dodać do pieczenia Obiad: 1 duży befsztyk, brokuły lub sałata DZIEŃ 6+13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Lunch: 1 kawałek zgrilowanego chudego mięsa, 1 świeży owoc Obiad: nic *Chuda ryba - dorsz lub pstrąg *Gruby plaster - 10 dkg wędlina musi być chuda *Kawa może być rozpuszczalna lub z ekspresu, zaleca się pić 2 litry wody dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Przyłączam się :) ostatnio strasznie przytyłam . niestety mogę dopiero na poważnie od 15tego - więc będę troszkę dłużej pościła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 12, 2008 a ja na poważnie moge od poniedziałku:) ale cóż... podglądaj nasze efekty:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liliana17 Napisano Styczeń 12, 2008 mam dopiero 17lat, ale juz dużą nadwage... ważę 67kg a mam 167cm wzrostu... chciałabym zejść chociaż do 60... duzo czytałam o tej diecie i uwazam że jest dla mnie ideala... akurat 2lutego idę na studniówke to będę lasencja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 12, 2008 witaj liliano;) damy rdaę... Tylko pamiętaj: żadnego objadania się w weekend;) i niech Cię zmotywuje fakt, że już za 2tygodnie bedziemy lasencje jakich mało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 12, 2008 To ja z Wami.Miałam zacząć jutro, ale w kupie będzie lżej.To juz bedzie moja 4 kopnhaska.Wiec jestm zywym przykladem na to ze warto:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 13, 2008 No jak ida przygotowania glownie psychiczne?cos tu cicho, pusto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 13, 2008 no właśnie;) cicho tu... a ja dziś byłam pół dnia na lodowisku, gubiąc zbędne kcal... W sumie to bardzo się cieszę, że już jutro ten wielki dzień:) pomyslcie, tylko 13dni i będziemy lasencje jakich mało... Ja już jestem gotowa zarówno fizycznie jak i psychicznie... wiem, że to jest ten czas, ten moment mojego ziycia, kiedy ta dietę mam przeprowadzić. Powiedz Didi ile Ci się udało zrzucić na kopenhaskiej poprzednim razem? ja to się będę cieszyła z każdego kilograma:) co ja mówię dekagrama:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liliana17 Napisano Styczeń 13, 2008 ależ oczywiście jestem z wami calą sobą:) nie mam zbytnio czasu pisać, gdyż przede mną mega ciężki tydzień i jeszcze ta dieta aic... ale dam radę;) jak myślicie ile można schudnąć na tej diecie/ ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak tak................ Napisano Styczeń 13, 2008 a ja mam problem chciałabym dołączyć do was ale nie jej jajek bo nie cierpie a o szpinaku nie wspomne patrzeć nie moge na niego no i żadnych jogurtów naturalnych czym mogę to zastąpić pomóżcie mi plis DZIĘKUJE CHCE BYĆ Z WAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 13, 2008 twórcy diety obiecują 7-20kg... ale zbytnio bym się tym nie sugerowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 13, 2008 masz racje.to 20 z palca jest wyssane.Ale 7 jak najbardziej mozliwe.ja bede Wam towarzyszyc tylko 7 dni, bo ta diete mozna robic raz na 2 lata, a ja ja juz 4 raz bede robila w ciagu pol roku.Raz zrobilam tylko cala. Ale bede Was wspierać! :) To pysznej kawki jutro rano:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 13, 2008 a ja wytrwam do końca:) chyba, że trafi mi się jakaś impreza... zawsze w obliczu alkoholu wymiękam ale tym razem wykażę się silną wolą i w ogóle zrewolucjonizuje całe forum swoim spadkiem wagi:D a jutro na śniadanko pyszna kawusia. Za ten do spisania rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 13, 2008 zatem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 13, 2008 DZIEŃ 1 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) same smakołyki jutro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trboa Napisano Styczeń 13, 2008 jak myslicie ile schudne na kop zaczynajac z 58kg?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 13, 2008 to zalezy czy aktualnie jesteś na jakiejś dietce skąpej w kalorie... Ale myślę , że conajmniej 5kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooniaa Napisano Styczeń 13, 2008 Witam, w takim razie i ja sie przyłączam- jeśli mnie przygarniecie ;) życze dobrej nocy i smancznej kawki rano. pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Kurcze zabieram sie za ta diete a nie mam w domu ani pomidora, ani salaty;).Przynajmije skladniki do snidania mam. Ja za pierwszym razem schudlam ok 7 kg( jak robilam cale 14 dni).A potem 4 kg, i 3 kg( wtedy robilam tylko 7 dni). Ale wydaje mi sie, ze im sie wiecej wazy tym wiecej sie na niej zrzuci.A jak ma sie tylko kilka kg nadwagi to troche mniej.No tak mysle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Mmm... cóż za pyszne śniadanko;) rozkoszuję się właśnie pyszną kawką z pysznym cukrem, który dostarczy mi energii na cały dzień Zaraz mykam na angola, a potem mega zakpy (głównie jak się okazuje w zieleniaku). Mam nadzieję, że schudnę dużo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Oj drogie wspoldietowniczki.Ciekawe co my dziś tak naprawde zjemy pod postacia pomidora czy sałaty.Samą chemie!Czy to w ogole bedzie miało jakies witaminy. A odnoscie szpinaku to zawsze go opuszczam w jadlospisie.Nie lubie wiec nie jem, niczym go nie zastepuje. Najgorzej u mnie z piciem wody.Malo pije i wmuszenie w siebie chociaz 1,5 l dziennie jest straszne.Niedobrze mi po tej wodzie! A co do mieska to ja zawsze jem gotowane.Zwykle kurczaka, czasami wołowe.Moznaby grila zrobic, ale nie ma warunkow pogodwowych ku temu;). Tak wiec dzisiaj mam gotowane udko z kurczaka z warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 14, 2008 oczywiscie warzyw nie zjem.Tylko mieso. I powiem Wam jeszcze ze niektorzy mowia ze przy tej diecie mozna pic co sie chce tzn ze mozna herbate, kawe(oprocz tej rano), jakies ziolka.Jednak powiem ze lapszy efekt jest gdy pije sie tylko wode.Wiecej sie chudnie. To dygresja taka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja właśnie Napisano Styczeń 14, 2008 robie sobie liste zakupów do pierwszej kopenhaskiej w moim zyciu i zbieram info o niej.czy bierzecie jakies witaminy,czy preparaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Nie wiem jak inni ale ja nie biorę.Chciałam kiedyś kupić coś takiego w aptece i poradziłam się farmaceuty.I pani powiedziała, że nie poleca bo to spowoduje zwiększenie apetytu i wieksze odczuwanie głodu.Więć się jednak nie skusiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 14, 2008 yeah :D byłam na zakupach i mam produkty na 3dni (głównie zielenina), nie dość że to sama chemia to i cenowo to nie to samo co latem, ale cóż... trzeba się poświęcać ja z rana piję Alveo... to taki ziołowy preparat poprawiający przemianę materii.. który piję od 2miesięcy i jest całkiem niezły. Poza tym biorę Belissę na mocne włsoy i paznokcie... A takto niczym się nie faszeruję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja właśnie Napisano Styczeń 14, 2008 dzieki za odpowiedz. rozpoczynam dietke po sledziku. powodzenia i wytrwania sobie i wam zycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 14, 2008 O jaka ja dziś aktywna jestem na tym temacie :). Jak Wam idzie? U mnie wszystko dobrze oprocz uczucia nudności po każdym piciu wody.Troche juz gloda jestem, ale musze czekac do 18:30 na mame zeby zjesc kolacje.Bo razem robimy diete.Wiec ja tu swoim nickiem reprezentuje 2 osoby:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach