Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 17, 2008 no i wrociłam do domu z pracy i najgorsze przede mna bo jak sie siedzi to sie jeszcze podjadac chce a dodatkowo czuje obiad sasiadów (chyba węch mi się wyostrzył ;) ) . Teraz planuje poćwiczyc 55 minut bo mam płytke. Ale jeszcze jeden posiłek przede mna. Tym razem jednak zjem brokuły zamiast szpinaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Styczeń 17, 2008 hejka, no i dziś kolejny, 4-ty dzień dietki prawie za mną:) na wagę stanę dopiero na koniec diety, nie wczesniej. samopoczucie nie najgorsze, aczkolwiek mogłoby być lepsze. a jak tam wasze spostrzeżenia! pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 17, 2008 ja czuję się jak zdziadziała emerytka... Didi: ja też sie boje bo odchudzam sie od 10roku zycia (tylko kiedyś bez efektów) ale juz ja sobie wyobrażam jak moje wnetrze wygląda... będę wrakiem człowieka wyniszczonego przez diety... a ja jeszcze dziś zjem ananaska i na tym koniec... chyba że nie będzie mi się chcialo to go nie zjem... zazdroszczę tym którzy wazą się raz na dwa tygodnie... ja się waże codziennie i to kilka razy -obsesja wiem... ale inaczej nie umiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 17, 2008 A ja własnie jestem po 48 minutowych cwiczeniach i czuje ze bede zakwasy. Teraz gotuje sobie brokuły. Niestety okazało sie ze mam zepsutego pomidorka wiec niestety musze go pominac w menu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Hej dziewczyny gdzie sie podziałyście. Mam nadzieje że nie pomdlałyście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Styczeń 18, 2008 hejka. no dzień 5-ty nadszedł:) jest nieźle, wszyscy dookoła się napychają niezdrową żywnością: w domu, w pracy, a ja ciągle trwam w dietce;) no jakoś mało nas coś tu ostatnio, gdzie się podziałyście? już nie moge się doczekać naszych efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 18, 2008 schudłam już 2kg na kopenhaskiej:D to bardzo motywuje... dzisiaj piąty dzień i cóż... moja kopenhaska wisi na włosku... Moja rodzina się zbuntowała i zaczynaja mnie ostro pilnować, bo twierdzą, że cień człowieka itp... no tak... w sumie shcudłam juz ponad 6kg... wkońcu czuje się jak człowiek... jak narazie zjadłam marchewkę ale jak to będzie dalej nie wiem;/ na 13 lecę do psychologa... zresztą wczoraj troszkę zgrzeszyłam bo wypiłam troszkę wina... jak? nie wiem... chyba z tego wycięczenia... w każdym razie od razu nabrałam chęci na dalsze dietowanie:D i choc byc może schudnę mniej to i tak nie żałuję:) nie wiem, czy pozwolą mi stosować diete do końca, ale póki co oprócz tego wina nie podjadłam nic:) hm... a zaraz idę ćwiczyć, bo na 13psycholog... A jak tam mojej współdietowiczki?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaka Napisano Styczeń 18, 2008 eh prosze zeby mnie ktos okrzyczal:) zjadlam wczoraj pare chipsow i gryza pysznego ciasteczka,jestem slaba no ale coz i tak waga poszla w dol jest juz o 3kg mniej suuper:) czy wy tez czujecie sie slabo wczoraj myslam ze zemdleje ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 18, 2008 krzyczę na Ciebie:D nie przejmuj się... choć teoretycznie nic nie mozna podjadać na diecie to i tak się chudnie, bo przeciez i tak jemy o wile mniej niż zwykle... u mnie 2kg mniej:) a ja sobie ćwiczę i własnie mam chwilke przerwy... i znów wracam do ćwiczeń z Cindy Crofword:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 18, 2008 U mnie drogie panie mniej o 2,5 kg.Ale i tak mnie przescigniecie bo ja po jutrze odpadam. Macie wyprobowana jakas diete ktora przynosie tez takie efekty jak kopenhaska?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 18, 2008 A ja jestem w 4 -dniu i jak narazie nie planuje zakonczyc choc pokus wiele. Zjadłam juz jajko i serek ale na marchewke nie starczyło miejsca najwyzej zjem przed wyjsciem z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Didi 7 a czemu od na sniedługo odpadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaka Napisano Styczeń 18, 2008 do didi najszybciej na kapusniaku ja w 7 dni stracilam 7 kilo ,ale trzeba lubic kapusniak moim zdaniem byl wstretny i nie do polkniecia wlasciwie potem pilam juz szklankami zatykajac nos:) -do czego jest zdolna kobieta w desperacji:)) mimo wszystko polecam,eh 5 dzien powoli mija najgorsze ze weekend a tu ani piwka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Klodi, odpadam bo stosuje ta diete( z przerwami) juz ktorys raz.A naczytalam sie troche o konsekwencjach tego( raz stosowana jest ok) i sie boje.Pisalm o tym kilka postów wyzej:).Ale wspieram Was.Kiedys zrobilam ja puknt po punkcie:). Olaaka, kapuisciana tez robilam:).Raczej odpada ze wzgedu na zupke:). Ja chudlam tylko 3 kg na niej w tydzien. A o tej trzydniowej slyuszalyscie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 19, 2008 I co dziewczyny? Sobota to spi sie dluzej pewnie;) i stad te pustki. Dziś troche zawód jesli chodzi o wage.Mmniej o 0,1 kg w stosunku do wczoraj.Czyli razem 2,6 kg. Jednak widze ze za kazdym kolejnym razem stosowania tej diety jest coraz mniej:). Ale jak na te 2,6 kg efekty po ubraniu widac.Zwlaszcza po spodniach.Wiec nikt mi nie wmowi ze to woda ;P. Miłego dnia:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 19, 2008 Hej dziewczynki. I zaczełam 5 dzien. Powinnam zjesc marchewke a wogole nie czuje głodu. Najgorsza ta ryba. Chyba ja zastapie kurczakiem. A waga spada (duzo wody sie pozbywam) bp 6,7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek 0 Napisano Styczeń 19, 2008 no i co nie ma juz takiej ktora sie odchudza na tej diecie. Potrzebuje wsparcia bo konczy sie 5 dzien a ja coraz bardziej wyobrazam sobie coraz to lepsze smakołyki bo to co jem to wychodzi mi bokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 19, 2008 Jesteśmy jesteśmy:) tylko nie przesiadujemy przed kompem bo sfixować można;) trzeba się ruszyć z domu i nie myśleć o jedzeniu:) Moja droga, jeśli chodzi o mnie zasięgnęłam porady dietetyka: na kopnehaskiej się nie chudnie tylko odwadnia niestety;/ dlatego trzeba dobrze z tej diety wyjść i to jak najszybciej... ja zatem postanowiłam zakończyć ją jutro, w pon zrobić sobie glodówkę i dopiero we wtorek powolutku włączyć tak 500-800kcal... naprawde wkopałyśmy się;) a jak waga? u mnie -4:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Styczeń 21, 2008 no hejka! ja nadal walczę- dziś dzień 8-my. jak mówiłam na razie się nie ważę, zrobię to dopiero po 13-tym dniu. Szczerze mówiąc to nie widzę zbytniej różnicy, spodnie nadal leżą tak jak leżały:/ ale jeszcze niecały tydzień i zobaczymy co i jak. jakoś powiewa tu pustkami, czyżbyśc ie dziewczyny już się poddały, z może już schudłyście tyle, ile trzeba (fajnie by było) :) mam nadzieje że wam się uda!tak samo jak i mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dziewczyny gdzie jesteście?? dziś mój 10-ty dzień:) ciesze się , nadal się trzymam, za 2 dni sie zważe:) mam nadzieję , że cosik ubyło;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryczaca_trzydziecha Napisano Styczeń 23, 2008 Ja jestem ale na trzecim dniu, jak na razie 1 kg mniej nie czuje glodu i ogolnie jest ok. duzo pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
classic 0 Napisano Styczeń 23, 2008 hejka dziewczyny!! jak wam idziecieto ile schudlyscie?? ja poki co odstawiamtabsy i chodze na aerobik a dietke planuje od lutego no moze od polowy lutego zobacze jeszcze!!! powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DiDi 7 0 Napisano Styczeń 24, 2008 I jak Wam idzie dziewczyny?Jakie rezultaty? U mnie nie wiem ze wzgledu na co bo sie nie objadam przybyl kg.Wiec ten tydzien meczarni dobrego efektu nie przyniosl. Trzeba zaczac szukac i planowac jakas inna diete:).No i trzymac reke na pulsie zeby nie tyc:). Przepraszam ze nie zagladalm tu.Ale sesja dziewczyny!!No id obrze.Przynjamniej nie ma czasu jesc, a co dopiero myslec oi tym co by tu zjesc. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach